Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magassarkúban ti is csak...

Magassarkúban ti is csak aszfalton tudtok menni?

Figyelt kérdés
Megvettem életem első magassarkúját, és elmentem benne sétálni egyet hogy hozzászokjak benne a járáshoz. Úgy tűnt hogy egész jól megy, de aztán olyan rész jött ami nincs leaszfaltozva. Teljesen sima gyalogút, csak éppen földes. Abba minden lépésnél teljesen besüllyedt a cipő sarka, és olyan volt mintha be akarna ragadni, alig bírtam menni. Ez normális, vagy az én bénaságom? Magassarkúban egy lépést se lehet tenni, ahol nincs aszfalt?

#magassarkú #cipő #sarok #csizma #körömcipő
2022. máj. 13. 00:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hozzá különösebb fizikai ismeret, hogy puha talajba, nagy súllyal, vékony felülettel nyomod bele a cipő sarkát.

Régen, amikor bitumennel takarták az utcákat, meg a macskakövek között, simán úgy beragadt a sarkad, hogy kiléptél a cipődből, vagy ott is maradt a sarkad, levált.

2022. máj. 13. 00:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A járólap még rosszabb, azon meg csúszik, mint a fene. De annyira, hogy egész más menni rajta, mint betonon. Csak szólok.
2022. máj. 13. 06:33
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

Nekem a macskakő a halálom. Állandóan kibillen a bokám, hiába vagyok óvatos.

Tudom, hogy a macskakő autentikus kinézetű, könnyű lerakni, meg ilyenek, de aki kitalálja, hogy egy járdát vagy utat ezzel a módszerrel rakjanak le, annak a lábára kötöznék egy magas sarkú cipőt, és végig küldeném rajta... -_-

2022. máj. 13. 09:12
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
A macskakő hangulatos és egyes helyekhez csak az illik. Az nem a tervezők hibája, hogy te nem praktikus cipőt hordasz.
2022. máj. 13. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
4-es: gratulálok a kérdésre adott segítő jellegű válaszod miatt, sok ilyen kéne erre az oldalra - ja, nem... :)
2022. máj. 13. 10:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a négyessel. A macskakövet előbb feltalálták, mint a magassarkút. Ennyi erővel akkor lehetne egész nyáron szélcsend, nehogy fellibentse a szél a miniruhát/miniszoknyát.
2022. máj. 13. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A puha talajon lábujjhegyen kell menni.

Amúgy a magassarkú tényleg nem kompatibilis a fizikailag aktív élettel, az inkább ilyen eseményes, "vonulós" dolog. nem véletlen hogy senki nem kaptál a kertben, meg dolgozik a gyárban magassarkúban.

2022. máj. 13. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
15%

Csak szólok, hogy a magassarkú cipőt előbb találták fel, mint a macskakövet.

A macskaköves úton amúgy autóval és biciklivel sem kényelmes haladni,de gondolom, ez sem a tervezők hibája, akik a 21. században a belvárosban macskakövet álmodnak, mert az olyan hangulatos...

Manapság a tűsarkú/magassarkú a mindennapos viselet része, a kérdés pedig arra vonatkozott, hogy másnak is akad-e nehézsége, ha egyenetlen talajon viselik, és nem arra, hogy ki imádja a macskakövet.

2022. máj. 13. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos az aszfalton kívül minden felületen sokkal nehezebb magassarkúban haladni... nálunk a ház előtt van egy tíz méteres földes lejtő, ami ha kicsit nedvesebb, akkor a magassarkú sarka rendszerint besüllyed, lábujjhegyen tipegve pedig a talpa csúszik, lehet választani :D a járólap valóban gyilkos tud lenni, nálunk a sparban előtt van egy hosszú kövezett rámpa, ahol a magassarkú csizmámban egyszerűen nem tudom tolni a kocsit, úgy csúszik rajta a talpam
2022. máj. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!