Barátom ballagására ez a ruha magassarkúval, kiengedett hajjal jó lesz?
Eredetileg egy nadrág+blézer szettet vettem volna fel, de az anyukája szinte ugyanolyanban lesz, úgyhogy gyors újratervezés kellett.
Erről lenne szó:
(annyi, hogy az elől lévő gomb le lett cserélve egy arany gombra)
Mellé nude színű magassarkú cipő.
Anyukám szerint olyan leszek, mint aki keresztelőre megy, és ne fehérbe legyek...
Ha a te stílusodhoz és alkatodhoz passzol nagyon szép leszel benne :) Bár hófehérben eléggé világítani fogsz, más színben nincs?
Én a barátom ballagására fekete szoknya+csinibb blúzban és magassarkúban voltam. A diplomaosztójára is hasonlóban megyek vagy szoknya és hozzá illő blézer, még meglátjuk.
Nem baj, nyilván egy elegáns(abb) esemény, más is lesz co-ord szettben. De szinte ugyanolyanban lettünk volna az anyukájával, nekem az úgy sok lett volna.
Hát ebből ez az egy szín volt a Zarában most, van egy hasonlóm élénk rózsaszín/fuchsia színben még az őszi/téli szezonból. Csak most annyira azt a színt nyomja mindenki a jó idő miatt, én meg amúgy is fekete-fehér-szürke-nude vonalon mozgó vagyok inkább...
Akkor maradjon ez a szín, egy élénk rózsaszín amúgy sem passzolna ilyen eseményre.
Esetleg ha nagyon fehér a bőröd egy kis önbarnító mehetne szerintem.
Igen, eredetileg ezt már a nyári, teljesen lebarnult színemhez vettem, nyaralásokra.. :D
4-es válaszoló, élőben nincs köpenyhatása, megnyugtatlak. A nude színű cipőt pedig azért gondoltam, mert a táskám is hasonló színű lesz, nem éreztem fekete cipővel annyira jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!