Érdemes beruházni tamaris körömcipőre?
ccc ben próbáltam már többféle magassarkút sima feketét ami ugye sokszor jól jön.
Kényelmetlenek voltak. Mi a helyzet a márkásokkal?
Nekem fél év után szinte az összes Tamaris cipőmnek elkezdett leválni a talpa, az egyiknek az alja is kilyukadt, bár ezek nem körömcipők voltak, abban gondolom nem járkálnál ennyit.
Magassarkúm az pont nincs tőlük, de a nem mini sarkúakból a márkásak se kényelmesek, maximum kicsit kevésbé kényelmetlenek.
H akkor lehet mégsem érdemes kiadni rá 17 ezret?
Nem mindennapos használatra kell, de a ccc / deichamnnos amit épp kinéztem az lényelmetlen volt.
Mind ilyen lehet?
Érdemes várnom, nézelődnöm?
Én meg már csak a Tamarisban veszek cipőket, mert nekem azok a legkényelmesebbek. Az ilyen ccc meg deichmann elbújhat mellettük, ráadásul már ott is drágák a cipők, akkor már adok érte többet, de legalább normális, nem töri fel 100m után a lábam.
A sneakereket még gépben is mosom és semmi bajuk.
Van olyan csizmám, ami 6 éve megvan és hibátlan. A bakancsaimat nyúzom télen rendesen, abból is van ami már a 4. telet fogja húzni és még semmi baja.
Kettő köröm cipőm van tőlük, azokat is nagyon szeretem, mert kényelmesek. Szóval szerintem megéri!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!