Béna ha kilátszik a lábujjam köze a magassarkúból?
Figyelt kérdés
Hölgyek!
Most vettem egy 8cm magas sarkú bőr körömcipőt,ami elvileg jó méret,de a lábujjaim köze kicsit kilátszik. Ez minden magasabb sarkú cipővel így van? Normális vagy fura? Ha nagyobb méretet veszek akkor szerintem kicsúszik a sarkam a cipőből.
2022. szept. 3. 17:38
2/10 A kérdező kommentje:
2 mm látszik ki max
2022. szept. 3. 17:53
3/10 anonim válasza:
Ha nem mersz egy láb képet mutatni, akkor ne is írj ki semmit.
4/10 anonim válasza:
Mindenki el tudja képzelni, milyen. Szerintem nem gáz, sokaknál láttam már hasonlót, nem csak magassarkúban, hanem bármilyen nyitottabb cipőben. Bocsi a válaszért, a férfiak táborát erősítem, remélem azért nincs harag. :)
6/10 anonim válasza:
Ilyen fazon, nem tudsz mit kezdeni ha zavar, keress kicsit más fazont.
7/10 anonim válasza:
Szerintem azért nem mutat képet, mert valójában férfi a kérdés kiírója:). "Hölgyek":
Melyik nő kezdi így a mondatát???
AMúgy ha nem férffi vagy, akkor hord úgy a cipőt, nem gond, ha kikandikál a lábujjad. Vannak olyan magassarkú, ahol ez kilátszódik alapból.
8/10 A kérdező kommentje:
Melyik nő? Én.
Miért nem kezdhetném így?
“Hölgy társaim”
Így elfogadható vagy még mindig nem? :D
2022. szept. 3. 21:11
9/10 Noren1989 válasza:
#7,én is zsigerből erretippeltem 🤫🤔😂
10/10 anonim válasza:
Nem gáz, sőt, én nem láttam még olyan magassarkús lábat, ahol ne látszódott volna ki valamennyire az ujjköz. Szerintem ez természetes. Ha nem látszódna, akkor a cipő formája lenne fura, vagy a lábujjaid lennének túl mélyen a cipő orrában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!