Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magassarkút kedvelő nők, van...

Magassarkút kedvelő nők, van nálatok egy sarokmagassag ami felett nem vásároltok?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon mindent ki lehet beszélni, bármilyen magassarkús mániad, élményed van írd ki kérlek!

2022. aug. 21. 08:10
 1/10 A kérdező kommentje:
Fétises emberkék kérlek benneteket ne zaklassatok a kommentirokat, olyan kíváncsi lennék minél több magassarkus sztorira! Köszönöm
2022. aug. 21. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Milyen hősiesen óvod a leendő hozzászólóidat a fétises emberkéktől, egy igazi lovag vagy :D Mikor te akarod magassarkús élményekre verni.
2022. aug. 21. 08:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg de kötekedő, bunkó kommentekre nem vagyok kivancsi!Amúgy akkor ezek szerint bármilyen szexuális jellegű kérdésnél valaki hozzaszóló az recskazik?Ha pasi vagy Te i ezt csinálod? Mindenki magából indul ki! Ülj le egyes😄
2022. aug. 21. 08:38
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
2-es nem lehet hogy Te pl nem tudsz magassarkuban járni? Mert akkora dagadek vagy csak kitörnéd a nyakad? - 1magassarkúkat kedvelő nő
2022. aug. 21. 08:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 te nem nő vagy, hanem a kérdező a masik profilodról :)
2022. aug. 21. 08:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Mennyi Szövegértelmezesi problémás ember van itt
2022. aug. 21. 08:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 10 cm felettit soha nem szoktam venni, abban már fájna a lábam. A 10 cm is határeset, de ha jó a cipő és a sarok kialakítása, akkor azt még felvenném. Inkább az 5-8 cm-s sarkakat szeretem, mert az elég magas nekem, de még tudok benne normálisan járni.
2022. aug. 21. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
2 cm sarokmagasság felett nem kirándulok, 5 cm sarokmagasság felett nem vásárolok, viszont 8 cm sarokmagasság alatt nem megyek az Operába.
2022. aug. 22. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Szió! Mániám nincs ezzel kapcsolatban, de szeretem hordani. A munkám miatt is előírás, de nem okoz gondot viselni. "Beleszoktam" (de hülye szó ez) 🙂

"Élményem" annyi volt, hogy egy esküvőről mentem hazafelé hajnalban, és zuhogott az eső. Elég volt benne közlekednem azon a kb. 300 méter hosszú földúton. 🥴 KB. 4-szer estem benne el hazáig. Maradandó "élmény" volt.

2022. aug. 23. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:
27%
Én 9 centis cipőket szoktam főképp venni, úgy érzem, az a magasság még épp megfelelő, nem túl alacsony, nem túl magas. Van ugyan pár db 11 centis cipőm is, abban már lassabban járok, az nem az utcára való, inkább csak irodába, kisebb távolságokra. De egy 9 centisben kilométereket tudok sétálni. Ha alacsonyabb kell, 6 centi alá nem megyek, meg ha már alacsony kell, akkor az nálam már éktalpú cipő, mert az még szép, de egy pár centis "magassarkú" már nem szép látvány számámra. Megvan a cipőnek a maga esztétikája, formája, és ha az már túl alacsony sarokkal rendelkezik, nem szép - szerintem.
2022. szept. 5. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!