Tanga bikini vagy sima?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Megyünk tèlen wellnessezni családdal,ismerősökkel, rokonokkal, kb 15-en. Èn mindenáron tanga bikinit akarok felvenni, de anya nem engedi. A kèrdèsem hogy mièrt nem? Amúgy azon gondolkozok hogy megveszem ès elviszem... 16/L2022. okt. 3. 15:29
21/25 anonim válasza:
Én nem vitatkozok ezen,hiszen a tényeket írom,amit nyáron láttam,tapasztaltam. Abban egyetértünk,hogy nem mindenkinek áll jó,sőt van akin kifejezetten nem,de ez más ruhákra is érvényes. Aki csini,jó alakú,nincs szétfolyva a teste,az viselheti bátran,tévedés azt hinni,hogy a kiéhezett pasik a normál bikiniben kevésbé csorgatják a nyálukat. Ez az én véleményem,a tiéd más, a kérdező meg majd eldönti :)
22/25 anonim válasza:
Sosem értettem az olyan nőket, akiknek szinte kint van mindenük, azokat ez nem frusztrálja?
Engem piszkosul zavarna ha a mellemből és a fenekemből több látszana, mert azok a felületek is az intim testrészemhez tartoznak.
És ez nem sejtelmesség, hanem illetlenség így kirakni mindenemet.
23/25 anonim válasza:
14 évesen én tangát hordtam a standon, wellnesben. Nincs benne semmi rossz.
24/25 anonim válasza:
Anyád, apád biztos rettenetesen büszke is volt rád.
25/25 anonim válasza:
egyszeru a keplet, ha csak szuk korben vagy, kinek akarsz tetszeni? tok mindegy mit veszel fel. ha meg nyaron mesz strandra, a magabiztos megjelenes eszkoze a tanga. a 15 - 30 as korosztaly tobb mint fele tangat hord. kismamaknak mondjuk mar nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!