16 évesen még korai lenne tangás bikinit felvenni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 14:37
1/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem, ha téged nem zavar, hogy meg fognak nézni rendesen.
2/36 Prókátor válasza:
A legkevésbé sem korai, ha a testi és szellemi adottségod megvan hozzá, vagyis szép a popsid, és büszke vagy rá, és emiatt nem zavar, ha megnézik. De ezt neked kell eldöntened.
3/36 anonim válasza:
Semmilyen korosztályban nem kellene!
4/36 A kérdező kommentje:
Nem azért venném fel, hogy mutogassam magam nyilván😅 pusztán csak azért mert nekem ez a kényelemes, ez tetszik, meg napozásnál előnyösebb (mondjuk az már most kevésbé szempont)
Huhh hát nyilván, nem vagyok öntelt, de például magamon jobban tetszik mint a sima bikini alsó.
2021. szept. 20. 15:29
5/36 anonim válasza:
Igen, korai. A legtöbb kanos srác pont lesz..rja, hogy te csak kényelmi szempontból hordod, nincs rád írva. Nagyon fiatal vagy még, hogy mutogasd a s..gged. Térjünk erre vissza 4 év múlva.
6/36 anonim válasza:
12-től már lehet. És élvezd, ha egy férfi megnéz, és megdícsér! Mivel nemsokára már el fog múlni, és rád sem fognak nézni, mert mindig jön jobb csaj és fiatalabb.
7/36 A kérdező kommentje:
6-os igazad van, meggyőztél:D
2021. szept. 20. 16:32
8/36 anonim válasza:
Engem 31 évesen is rengeteg férfi megnéz az utcán és a strandon is. Igaz, én heti szinten 10 km-t futok, otthon tornázni szoktam, idén nyáron 2 km-t úsztam és odafigyelek az étkezésre. Jé, és nem tangás a bikinim, mégis sok férfi kidülledt szemmel néz meg a strandon.
Kérdező, jobb ha nem hallgatsz erre a kanos kisfiúra.
9/36 anonim válasza:
8.-nak.
És 100-ból hány nő mozog ennyit, mint amit állítólag te?
10/36 anonim válasza:
Kevés, mert hazánk háromnegyede elhízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!