Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16 évesen még korai lenne...

16 évesen még korai lenne tangás bikinit felvenni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 20. 14:37
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Vagy csak te úgy gondolod mast meg nem érdekel, ez is benne lehet a pakliban.
2021. szept. 21. 10:58
 22/36 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem korai. Mondjuk nem tudom miért szeptember végén jutott eszedbe ez a kérdés, mi most azon gondolkodunk, hogy bekapcsoljuk-e a fűtést. :D
2021. szept. 21. 16:06
 23/36 A kérdező kommentje:
Vannak zárt strandok is😂
2021. szept. 21. 21:44
 24/36 anonim ***** válasza:
77%

"Logikus" ez a szavazás:

-aki mellette van, azt felpontozzák

-aki le meri írni, hogy egy 16 éves kislánynak nem való a tangás bikini azt leszavazzák

De arra még mindig nem válaszoltál kérdező, hogy anyád ehhez mit szól, vagy ő önként és dalolva asszisztál mindehhez?

2021. szept. 22. 07:11
 25/36 A kérdező kommentje:
Ha ennyire érdekel, azt, hogy azt vegyek fel magamra amiben jól érzem magama és kényelmes számomra, ne csináljak belőle ilyen nagy ügyet.
2021. szept. 22. 08:00
 26/36 anonim ***** válasza:
98%
14 éves korom óta csak brazilt vagy tangát hordok bikiniből is
2021. szept. 22. 11:33
 27/36 anonim ***** válasza:
30%

Mivel nem lóg ki a zacsim, farkam vége és az egész seggem, így igen, gondolom, hogy nincs az alsómmal semmi baj.

Vagy ma már az a trend ha mindened kint van..?

2021. szept. 22. 11:37
 28/36 anonim ***** válasza:
15%

Gratulálok anyádnak! Nem lennék rá büszke, hogy engedi, hogy k..rvaként nézzen ki a 16 éves kislánya! Aztán meg majd fogja a fejét, ha majd egyszer sírva jössz haza a strandról mert minden kanos h..lye f..szkalap kikezd veled. Na, vajon miért? Mert a kislányának engedélyt adott arra, hogy azt vegyen fel, amit akar, tehát simán mutogathatja magát.

Kicsilány, nem attól leszel valaki, ha 16 évesen mutogatod magad és úgy akarsz öltözködni, mint egy 20 éves. Egyszer nagyon meg fogod járni, mert ki fognak veled kezdeni olyanok, akiktől inkább távol tartanád magad.

Én szóltam, de ha neked ez kell, ám legyen. De minek 16 évesen így öltözködni?

2021. szept. 22. 12:53
 29/36 anonim ***** válasza:
19%

28!

Teljesen igazad van!

De mint olvastuk, mi nem jól látjuk a dolgokat.

Persze ha molesztálnak egy nőt akkor menjek oda segíteni, a nagy lófhaszt!

Aki így jár, az mind tesz is érte.

2021. szept. 22. 13:07
 30/36 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan vedd fel, max. Megneznek a strandon a pasik. En jobban szeretem a tangat/feltangat mint ezeket a pelenkas furdoruhakat... nevetsegesen nez ki rajtam 🤦‍♀️ kenyelmesebb is a tanga. Attol mert tangat hord vki nem lesz kur.va. Sot attol se lesz kur.va ha mondjuk nagy melle vagy feneke van valakinek. Akkor se lesz kur.va ha kivagott felso van rajta. Akkor se ha miniszoknya. Ameddig nem villan ki semmi meg veletlenul se, addig rendben van.
2021. szept. 22. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!