Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tanga bikini vagy sima?

Tanga bikini vagy sima?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megyünk tèlen wellnessezni családdal,ismerősökkel, rokonokkal, kb 15-en. Èn mindenáron tanga bikinit akarok felvenni, de anya nem engedi. A kèrdèsem hogy mièrt nem? Amúgy azon gondolkozok hogy megveszem ès elviszem... 16/L

2022. okt. 3. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%
Ne törődj a fanyalgókkal, sok ilyennel fogsz még találkozni, akik meg akarják mondani másoknak mit illik!
2022. okt. 3. 18:58
 12/25 anonim ***** válasza:
20%
9: de, a seggedet fogják nézni és kibeszélnek majd a hátad mögött. 100%
2022. okt. 3. 20:52
 13/25 anonim ***** válasza:
14%
Hát én sem engedném a lányomnak hogy szinte csupasz pcsával mászkáljon, pláne rokonok előtt...
2022. okt. 3. 21:50
 14/25 anonim ***** válasza:
4%

Az első válaszoló leírta a lényeget!

Én ezeket a szharokat betiltanám!!

Közterületre felveszi pár proli, igénytelen, alja nő, ahol gyerekek is vannak, na neg aztán nem mindenki kíváncsi idegenek fedetlen seggére!

F.

2022. okt. 4. 07:30
 15/25 anonim ***** válasza:
10%

4!

Erkölcsről gondolom hírből sem hallottál az egyetemen!

Mindennek meg van a maga helye.

A fingválasztónak a hálóban, és nem közterületen.

A példád a bizonyos nők proli, aljaságát igazolja akik idegen emberek között kiteszik a phicsájukat.

F.

2022. okt. 4. 07:35
 16/25 A kérdező kommentje:
Most az hogy felvesznek egy tanga bikinit szerintem nem leszek proli.. egyszerűen jobban èreznèm magam benne..nem kell nèzni aztán kèsz..
2022. okt. 4. 22:30
 17/25 anonim ***** válasza:
21%

Hűha, hát ha te 16 évesen attól érzed jól magad, hogy tangás bikiniben mutogatod magad, akkor csak sajnálni tudlak. Ha nem veszed fel, akkor rosszul fogod magad érezni? 🤦🤷👏🙄

Neked mindenképpen a seggmutogatás a célod? Nyáron mi volt rajtad? Remélem vékony vagy, feneked izmos és kerek, és nincs semmi narancsbőröd.

Bízom benne, hogy kinövöd még ezt.

2022. okt. 5. 05:34
 18/25 anonim ***** válasza:
9%

Majd ha egyszer rányomulnak akaratlan a kérdezőre, jön a csodálkozás és a sajnálkozás...

Azt edd is meg, amit főztél. Az életnek megvannak a maga törvényei, tök mindegy, te mit gondolsz... Ha cselekszel A-t, az élet törvénye az, hogy jön belőle a B.

A tetteid megválaszthatod, a következményeit nem.

2022. okt. 5. 06:25
 19/25 anonim ***** válasza:
32%
Mekkora nyomi pasik vannak itt. A csajok legalább fele tangában napozik,fürdik a Balatonnál,meg más tavaknál,tömött városi strandon is sokan,itt meg leszóljátok őket. Valszleg olyan pasik ezek,akik csak álmodnak ilyen csini csajokról,miközben a gép mellett húzogatják maguknak,mert ezek a lányok szóba sem állnak velük. Prolik...ja,de szeretnének ezek ilyen "proli" csajt!
2022. okt. 5. 08:35
 20/25 anonim ***** válasza:
21%

32 éves csinos, jó alakú nőként írtam a 7 és 17. választ. 16 éves kislány ne akarja már magát tangában mutogatni. Elég ideje lesz még 18 fölött, nem gondolod? Miért akarják a mai kiscsitrik siettetni az időt, ami úgyis el fog jönni?

Egyébként pedig én is láttam fiatal csajokat tangás fürdőruhában, hát egyeseknak dupla akkora segge volt, mint az enyém, tiszta narancsbőrös..hát, nem volt egy szép látvány, de ők tuti, hogy azt gondolják magukról, hogy ők a világ szépei. Tudod, létezik olyan, hogy ízlés és ízlésficam.

Attól nem lesz valaki ízléses, hogy ízlésficama van és azt hiszi, hogy menő lesz tangában kislányként.

Mindennek meg van a maga ideje és helye.

És nem savanyú a szőlő, még mielőtt ezzel jönnél. Nem szeretnék újra 16 éves kislány lenni.

2022. okt. 5. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!