Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tanga bikini vagy sima?

Tanga bikini vagy sima?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megyünk tèlen wellnessezni családdal,ismerősökkel, rokonokkal, kb 15-en. Èn mindenáron tanga bikinit akarok felvenni, de anya nem engedi. A kèrdèsem hogy mièrt nem? Amúgy azon gondolkozok hogy megveszem ès elviszem... 16/L

2022. okt. 3. 15:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
9%
Mondjuk azon kívül, hogy gusztustalan, max az lehet az oka, hogy kimondottan bunko dolog mondjuk apád/nagybátyád/nagyapád és egyéb férfi rokonok és ismerősök elé a sggedet kitenni
2022. okt. 3. 15:34
 2/25 anonim ***** válasza:
67%

Akkor miért írtad ki a kérdést, ha már eldöntötted...?

Ha nyilvánvalóan provokálni akarod anyádékat, akkor csak hajrá..

Aztán majd kiírhatsz féltucat kérdést, hogy miért büntetnek, meg nem kapsz zsebpénzt, stb. sth...

:)

2022. okt. 3. 15:39
 3/25 anonim ***** válasza:
8%
Remélem neked nem olyan a családod, mint az enyém... engem sajnos molesztált a nagyapám. Lehet anyud is tud valami sötétebb családi titokról első kézből amiről te nem, és védeni próbál. 🤔😢
2022. okt. 3. 15:55
 4/25 anonim ***** válasza:
71%

#2 es, úgy látszik nem sokat voltál a nyáron strandon,vagy egyéb fürdőhelyeken. A Balcsin pl.a lányok fele tangát visel. Ha neked a tanga gusztustalan,akkor homár vagy!

Kérdező,nyugodtan vegyél és vidd el,viseld,meglátod nem te leszel az egyedüli. Sokat járunk ilyen helyekre,tudom.

2022. okt. 3. 15:58
 5/25 anonim ***** válasza:
1%
Nyilvan nem a 2.-nak szántad a kommented, hanem nekem. Nő vagyok, a kérdező a lányom lehetne. Az én gyerekem nem jelenne meg a család ferfi tagjai és a családi barátok előtt kb meztelen hátsóval. Az ízlés amúgy relatív, ha nekem gusztustalan, akkor nekem gusztustalan és marhára mindegy, ha szerinted nem az, mert az még a te ízléses és velemenyed. A kérdező anyja velem ért egyet, nem veled.
2022. okt. 3. 16:23
 6/25 anonim ***** válasza:
16%

De mire jó az egy zárt wellnessben..?

Nyáron nyilván minél nagyobb felületen le akar barnulni, ezért hord tangát. De egy wellnessben?

2022. okt. 3. 16:25
 7/25 anonim ***** válasza:
28%
16 évesen minek akarnád a seggedet mutogatni? Ezt tartod a legnagyobb értékednek? Ezzel akarsz kitűnni, miközben a tojáshéj még ott van a fenekeden? Gyerek vagy még, majd 18-19 évesen, ha megfelelő alakod lesz, akkor vegyél tangás bikinit, de most még nem.
2022. okt. 3. 16:38
 8/25 anonim ***** válasza:
79%
Egyetértek a hetessel. De nem azért mert megfelelő alakja lesz. Sok ennyi idős csaj bomba alakú. Sokkal inkább azért mert érzelmileg lesz fejlettebb.
2022. okt. 3. 16:53
 9/25 A kérdező kommentje:
3-mas, 5-ös köszi a válaszokat meg mindenki, nyilván azért mert ez tetszik. Nem gondolom h a ronokok meg a barátaik azt nézik H rajtam mi van.
2022. okt. 3. 17:12
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
Nehéz nem azt nézni, ha az orrod előtt van. Monokinizninse áll neki az ertelmesebbje a csaladtagok előtt
2022. okt. 3. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!