Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen karórát vegyek jó...

Milyen karórát vegyek jó áron, ami nem néz ki csórón?

Figyelt kérdés

Egy Casio MDV106-os órám van, fém szíjjal. 20-30 ezres óra. Szeretem. De múltkor a clubban egy csaj azt mondta mit akarsz a 10 ezer forintos óráddal :D. Kérdeztem haverokat, ők is azt mondták ja, csórón néz ki az óra. Pedig amúgy a Rolex Submariner ugyanilyen kb.

Milyen órát vegyek, ami nem egy vagyon, de nem néz ki csórón, és még a csajoknak is bejön?

2022. okt. 1. 06:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem továbbra is viseld, mert - mint azt már te is megtapasztaltad - olyan szintű segítséget nyújt a sz@r prolik kiszűrésében, ami magadtól nem biztos, hogy menne.

Ha önszántadból nem vennél minőségi órát, ezek miatt igazán kár.

2022. okt. 2. 18:40
 12/14 anonim válasza:
A kocsmába a faszi olyan csóró, hogy fagyit lenget az arca előtt és azt mondja, hogy légkoooondiiii😱😭😭😭...de szegény olyan hülye is, hogy mindezt októberben csináááljaaaa🤤😭😭
2022. nov. 7. 15:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy Armani divatóra sokkal cikibb, mint egy Casio.

Én a divatóráktól kapok frászt. Általában mind kínából rendelt olcsó kvarc szerkezetes, amit a ruha márkák megdizájnolnak.

A mottom, hogy nem hordok olyan órát, ami alsó gatyát is árul.

2022. nov. 12. 13:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Lényegében arra jutottam, hogy a Casio csak azért ciki, mert olcsó, de amúgy jó márka, és a Seiko meg a többi japán szerkezetes óra sem gyárt jobbat, csak az kicsit drágább, még ha kb ugyanúgy néz is ki. Messziről egyébként ez a Casio MDV 106 is kiköpött Rolex.

Az Armani óra szerkezete is kvarc, lehet nem japán kvarc, fogalmam sincs. Igazából jól néz ki, a legtöbb nő meg se tudja mondani, hogy mi az órák közti különbség, de az Armanit menő márkának tartja, szóval biztos jó az, ha a nők a célközönség.

Az a baj, hogy nőknek és férfiaknak nem lehet viszonylag olcsón megfelelni, mert a jó, de nem drága márkákat a nők nem ismerik, és azon márkák órái kevésbé is tetszenek. Férfiak meg frászt kapnak a divatóráktól. Viszont a Rolexet mindkét nem szereti, pedig ha belegondolunk, az is egy "divat" óra, olyan értelemben, hogy csak státusszimbólumként veszik sokan, én például azt se tudtam eddig, hogy mi az a Patek óra, életemben nem hallottam róla, pedig elég jó!

2022. nov. 13. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!