Milyen karórát vegyek ebben az ársávban?
Körülbelül 90-100 forintot szánnék rá, és inkább kvarcot mintsem automatát.
Kinézetre leginkább a német márkájú Junkers, Zeppelin pilóta órái jönnek be, svájci szerkezettel, vagy a Casio Edifice család néhány darabja.
Kinek mi a véleménye az említett márkákról?
Esetleg más javaslatok?
Inkább a kicsit sportos, hétköznapi viseletre inkább alkalmas modellek jönnek be, nem muszáj nagyon dress watchos legyen.
Ebben az ársávban Citizen. Kvarcban ők a legjobbak. Igaz nekik inkább sportos modelljeik vannak nem pedig ilyen giccses hányadékok mint a Zeppelinnek.
A "Made in Germany" felirat, és a Miyota, Ronda szerkezet nem tudom mióta takar kínai terméket...
Nálad biztosan ;)
Köszönöm a hozzáértő válaszokat, ezek után biztosan a te véleményedre fogok adni.
+Annyi kiegészítés, hogy az olyan divat márkákat mint az Amporio Armani, a Boss, a Calvin Klein, a Police, a Diesel, a Fossil, a Michael Kors, vagy a Daniel Wellington kerüld.Azokat nem érdemes vásárolni. A Zeppelin, mint márka nem rossz, korrekt német iparos munka, annyi, hogy a tokot egy kínai tok készítő céggel készítik, ettől függetlenül nem rossz minőségű, viszont a netes képek nagyon csalókák, élőben nem olyan szép a kidolgozása. A 100ezres ársávban, én személy szerint már automata órát vennék.
Ha Svájci órát akarsz, (a svájciaknál főleg a Tissotnál nem érdemes kvarc órát venni, ebben a sávban, csak automatát. Sajnos a kvarc szerkezet nagyon hamar tönkre megy ezekben az órákban.)
A Casio, korrekt japán munka. Nem olyan magas a kidolgozás minősége, de nem is pocsék. 😁 Használható kis mindenes darabok, nekem az Oceanus szériából van egy darabom, meg vagyok elégedve vele.
Van egy Svájci órás cég, ők készítik már vagy 100éve a svájci bicskákat. :)
A neve Victorinox.
Nem gyártanak rossz órákat, főleg ezt a modellt ajánlom:
Köszönöm szépen a véleményeket!
Atnezegettem a belinkelt órákat. Igazából elhiszem, hogy nagyon jó órák, de nekem kicsit bumfordiak ez a sok "durva" kivitelezésű búvár óra. Személy szerint nekem ez a túl egyszerű kategória, ami nem megy a stílusomhoz. Hozzám inkább a kifinomultabb kronográfok illenek, ezért is gondolkodom a Zeppelinben.
A Steinhart oc1 nagyon tetszik, a Submariner miatt, de az sem passzol hozzám annyira, és drágább is.
Nem gáz, ha nem tetszik, akkor nem tetszik. 😁
Én a kronográfokért nem vagyok annyira oda, inkább a pilóta stílusú, és a búvár órákat kedvelem, eddig két chronograph órám volt, egy Bulova, és egy Geckota. :) 😀
Ezeket tudom ajánlani. A Zeppelin órák is jók, de ha zeppelint akarsz venni, nézd meg előben is, mert egy kicsit szebb a képeket, mint a valóságban.
Ajánlok egy topikot, ahol hozzá értő személyektől kaphatsz tanácsot, óra vásárlást illetően, hogy ne csak a saját, és az én véleményemre hagyatkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!