Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen karórát vegyek ebben...

Milyen karórát vegyek ebben az ársávban?

Figyelt kérdés

Körülbelül 90-100 forintot szánnék rá, és inkább kvarcot mintsem automatát.

Kinézetre leginkább a német márkájú Junkers, Zeppelin pilóta órái jönnek be, svájci szerkezettel, vagy a Casio Edifice család néhány darabja.

Kinek mi a véleménye az említett márkákról?

Esetleg más javaslatok?

Inkább a kicsit sportos, hétköznapi viseletre inkább alkalmas modellek jönnek be, nem muszáj nagyon dress watchos legyen.

2019. dec. 7. 06:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9%

A Zeppelin meg a kifinomultság azért eléggé ellentétes dolog. Egy rosszul kidolgozott igénytelen giccses kínai vacak. Aki meg hordja arról senkinek nem a kifinomultság fog elsőre eszébe jutnia.

2019. dec. 9. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:

A zeppelin egy német óramárka. Ugyanaz a konszern gyártja mint a Junkers és az Iron Annie órákat. Japán miyota, vagy Svájci Ronda kvarc szerkezettel gyártják. Nem a csúcskategória, de ebben az ársávban egy jó kis óra. Nem kínai gyártmány. Mégha a tok Kínában készül is, mint a legtöbb microbrand esetében, a szerkezet Svájci, vagy japán, a számlap és a mutatók Németországnban készülnek, és Németországban is szerelik össze őket. Köze sincs a kínai vackokhoz. Nem értem ezt honnan szeded.

,,Aki meg hordja arról senkinek nem a kifinomultság fog elsőre eszébe jutnia."

Ezen az általad írt mondaton nagyot röhögtem. 😁 😁

1. Órát sohasem másoknak veszünk, az órát nem arra használjuk, hogy mások előtt villogjunk vele!

2. Az emberek többsége pont letolja, hogy milyen órát viselsz.

#Kérdező: A Zeppelin egy jó kis óramárka, de 90-100 körül, már nagyon sok márka jobb minőségű modellje is kapható. Annyit azért kérdeznék, hogy az automata órákkal mi a bajod?

2019. dec. 9. 22:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Zeppelinekben/Junkersekben szokott mostanság Eta2824/2 is és Valjoux7750 is lenni.

Nemrég vettem egy Zeppelint(Captain”s line) Eta2824/2 werkkel 120k ért.

Meglepően jó a kidolgozása.

Tehát ebből kiindulva a Zeppelin is csinál jó órákat :)

2019. dec. 9. 23:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem értem én sem mi ez a nagy Zeppelin ellenes kampánya a válaszolónak, de legyen az ő baja.

Ismét köszönöm a hasznos infókat. Leginkább az velük a problémám, hogy a számomra elérhető kategória nem tetszik annyira, hogy imádjam hordani, márpedig nekem ez a fő szempont, hogy tetszen. Ráadásul igényesebb sokkal, szervizbe kell vinni, és az sem olcsó. De ha a Zeppelin automata lenne, akkor igencsak akkor is megvenném. A Steinhart is tetszik nagyon, de az nekem már tényleg drága, a Zeppelin is, de arra szoktak lenni leárazások, és annyival azért mégsem jön be jobban, hogy azt vegyem. A japán Orientek, Seikok meg nekem nem jönnek be annyira sem, hogy akár 20 ezer forintot is adjak értük. Nekem ha megy 10 évet egy óra az bőven elég, lehet nem akarok egyet hordani életem végéig,mert megunom, változik az izlesem stb.

2019. dec. 9. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!