Milyen karórát vegyek ilyen öltönyhöz?
Kék öltöny. barna öv barna cipő, inget még nemtudom, az lehet valkami hozzá illő mintás, vagy maradok az egyszínű fehérnél.
Milyen karóra illik?
Barna bőr szíjra gondoltam, de nemtudom, hogy a számlap színe milyen legyen. Fehér esetleg?
Köszi. :)
És esetleg abban tudtok segíteni, hogy ha az öltöny nem kék, hanem szürke lenne ( sötétebb ), akkor ahhoz milyen karóra illene? öv,cípő maradhat barna?
Én gyűjtőként meg órakedvelőként nem az öltözékhez szabnám az órát, és fordítva sem: legyen egy olyan órád ami klasszikus (Rolex Datejust, Submariner, Omega Seamaster, stb.) és bármit felvehetsz anélkül hogy ezen fájna a fejed
Ha pedig olyan körökben mozogsz ahol azt nézik hogy egy kék inghez kék divatórád legyen, akkor sajnálom de rossz körökben mozogsz
Köszi
Utolsó.
Nem nézi senki, vagyin tudtommal nem. Viszont én szeretem ha harmónikus az egesz ruházatom. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!