Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen karórát vegyek jó...

Milyen karórát vegyek jó áron, ami nem néz ki csórón?

Figyelt kérdés

Egy Casio MDV106-os órám van, fém szíjjal. 20-30 ezres óra. Szeretem. De múltkor a clubban egy csaj azt mondta mit akarsz a 10 ezer forintos óráddal :D. Kérdeztem haverokat, ők is azt mondták ja, csórón néz ki az óra. Pedig amúgy a Rolex Submariner ugyanilyen kb.

Milyen órát vegyek, ami nem egy vagyon, de nem néz ki csórón, és még a csajoknak is bejön?

2022. okt. 1. 06:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen vedd le, ha ilyen gyökér társaságba mész és szevasz. Amúgy mennyit szánnál rá?
2022. okt. 1. 06:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Van amúgy egy Armani Ar1917-esem, 60-80 ezer ft kb, de valamiét nem hordom, az arany szín és a bőrszín valahogy nem jött be. Fogalmam sincs mennyi költenék rá, kíváncsi lennék a választási lehetőségekre, amik ajánlottak
2022. okt. 1. 07:06
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Hm. Talán akkor vegyél egy olyat, aminek a márkáját valahonnét ismerik, de nem mint órát! Ha rákérdeznek lazán közlöd, hogy minőséget akartál, de nem holmi mindenféle sznobok által hordott akármilyet, hanem tényleg valami exkluzívat! Persze ezt csak szerényen :-) Mondjuk hirtelen:

[link]

2022. okt. 1. 07:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Odahajolt a csaj az általában félsötét klubban a csuklódhoz leolvasni a Casio feliratot?

Amúgy Seiko, Orient

2022. okt. 1. 08:54
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Érdekes, csajtól ilyet még nem hallottam, ez az ő részéről gáz sztem nem a tiedről. Ha így van, akkor vegyél inkább ilyen helyekre egy Michael Kors órát, azért valamiért odáig van mindenki, pedig csak egy egyszerű pár ezer forintos japán szerkezet van benne, kb olyan, mint a gyengébb Casiokban. Olyan 50-60 ezer körül már van, Timestoren meg Trendmakeren olcsóbban is.

A karóra amúgy a férfi ékszere, az egy olyan cucc, amit egy férfi maga miatt vesz, nem mások miatt. Ha drágát is vesz belőle valaki, azért teszi, mert vonzza a márka múltja, a szerkezete tetszik stb. Általában a csajok nem is ismerik az óramárkákat, nekik megáll a tudomány a Rolexnél, mert az a legismertebb. Ha vennél egy Cartiert vagy egy Longinest, arra is azt hinnék, hogy valami olcsó kinai, mert sose hallottak róla, pedig a Cartier is milliós, és a Longines is félmillió fölött van, és megbízható szerkezet. Szóval a karóra szerintem egy olyan dolog, amit nem a csajok miatt kell venni, hanem magad miatt, meg hogy férfi társaságban, vagy akár egy üzleti megbeszéléskor egy jó téma előjöjjön, hogy kinek milyen sztorija van róla, miért ezt vette stb.

2022. okt. 1. 09:00
 6/14 anonim ***** válasza:
44%

Semmit!

Nekem nem telik minőségi órára, ezért nem viselek semmit.

2022. okt. 1. 14:26
 7/14 A kérdező kommentje:

Az a poén, hogy Seiko, Orient karórákban is van szinte kiköpött ugyanilyen Casio :D

Érdekes amúgy, hogy az arany színű órákat valahogy jobban megnézik az emberek, lehet jó leszek az Armanival is majd, ha ilyen helyre megyek :D

2022. okt. 1. 15:21
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
#7 NEM! Aranyszínű karórával SEMMIKÉPP! Csak azt sugallod vele, hogy nem az vagy, aminek látszani akarsz, csak egy villantani akaró senki! A kevesebb néha több, hidd el.
2022. okt. 1. 16:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem nem telik minőségi órára, ezért nem viselek semmit."

Szóval te csak akkor viselsz valamit, ha az milliós? Ezzel a lendülettel ruhát se viselj, amig nem telik Guccira pl. Kár emiatt szivatni magad, 70-80 ezerért már van minőségi japán óra, ami nem Casio, tökéletes a hétköznapokra.

2022. okt. 1. 19:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
100 körüli orientek seikok citizenek egész jól néz ki.
2022. okt. 1. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!