Rövidnadrágos pólós idő van, miért hisztiznek az emberek, hogy "hideg van", amikor kb 10 fok felett szerintem tökéletesen jól el lehet venni elnge ruhában?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 13:10
11/24 anonim válasza:
Mi nyámnyilák így felöltözve érezzük jól magunkat!
Aki jól érzi magát, az jó hatással van a környezetére is.
Nyámnyilák for President!😂
12/24 anonim válasza:
Nem ertem mit izgat h ki mit hord.. ense vagyok fazos de pl a bnom elegge az. Sztem meg aranyos is ahogy bujnak a csajszik ilyenkor melegedni 😊
13/24 anonim válasza:
Azért vigyázz, mert egy felfázást kiheverni sok időbe telik...
14/24 anonim válasza:
Majd felnősz és te is ilyen nyámnyila leszel :)
15/24 anonim válasza:
Ohm nem erzem magam nyámnyilának, őszintén mit számít, hogy kabátban érzem magam jól 10 fokban, vagy rövidujjúban? XD szeretek ilyenkor betakarózni, barátomhoz bújni, nagy pulcsit venni, így esik jól, nem tudom ettől miért lennék nyámnyila... na de mindegy is, ez legyen a legnagyobb problémad, hogy mád hogy oltozik :D
16/24 anonim válasza:
Ez egyéntől függ, nem nyámnyilaság kérdése. Arról nem tehet senki, ha fázós. Nekem kb 15 fok alatt már egy vékonyabb pulóver jól esik, viszont a lábam egyáltalán nem fázós, bármilyen hidegben elvagyok rövidnadrágban, pláne, ha mozgok.
17/24 anonim válasza:
Jól sejtem, hogy a kérdező egy kövér f@sz, akit fűt a bálnazsírja a hidegben?!
18/24 anonim válasza:
17.
Nekem is ez jutott eszembe. A kövérek nem fázósak.
19/24 anonim válasza:
17.
Jól. Mindig van néhány ilyen hőscincér, 10 fokokban rövidgatyáznak és fene büszkék rá. Azért 2 óra alatt odafagyna a talajhoz szélben főleg, de valószínűleg max 10 percet vannak kint egyhuzamban, aztán meg osztják az észt mégis.
20/24 anonim válasza:
Ha hozzánk jönne dolgozni akkor hamar le szokna róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!