Mi volt az a leghidegebb hőmérséklet és szituáció, amikor például csak egy rövidnadrágban vagy pólóban voltatok? Pl. tesióra, futás, jobb időre számítottatok stb.
4 fok.
Egyszer tavasszal mentünk apummal focimeccsre, mikor indultunk még nagyon meleg volt, aztán este a meccs végére már igencsak hideg volt. :D
Pár éve egyszer kb. -15 fok lehetett télen, és haverom szörnyülködött, hogy hogy bírom póló + bőrdzsekiben. Úgyhogy levettem a bőrdzsekit is :D
Viszont akkor hosszúnadrág volt rajtam.
Rövidnadrág és póló sztem valamelyik tesiórán lehetett rajtam úgy, hogy relatíve hideg volt, de az már régen volt és nem emlékszem mi volt a leghidegebb. 10-15 fok körülre tippelném, de tényleg nem tudom.
Volt egy pár. Egyik az amikor épp tesiórán tűzriadó volt és úgy ahogy voltunk tornaruhába ki az udvarra, és pont akkor volt -15 fok, hó az nem volt, de kegyetlenül fáztunk. Tanár megmondta nekünk hogy az élet ilyen és bármikor bármilyen helyzet van ez most így jött ki. Kemény gyerekek vagyunk, kibírjuk. Nem lett bajunk ettől szerencsére, de kellemetlen volt.
Másik élményem az az volt amikor áprilisba nappal elég meleg volt, majdnem nyári idő. Felvettem egy vékony szoknyát meg egy rövid ujjú felsőt és elmentem a városba a dolgomra. Mivel sokáig voltam egyik barátnőmnél, hazafelé menet este 7 órakor igen csak lehűlt a levegő, 20 fok sem volt már kint. Én meg ott fagyoskodtam a buszmegállóba, majd a buszon jó idő volt, de kb mindenki furán nézett rám hogy mennyire lengén öltöztem fel. Aztán amikor leszálltam akkor még hidegebb volt már alig 15 fok volt, este 8 órakor. De úgy hogy nappal 27 fok volt!!!
Mondanom sem kell jó 10 perc séta hazáig alig volt rajtam valami, és persze amikor hazaértem egyből fűtés felcsavar 24 fokra, forró fürdő, és csak akkor másztam ki a kádból amikor már 24 fokos volt a lakás. Kegyetlen módon átfagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!