Napos, szélcsendes időben hány fok felett jártok csak egy pólóban, vagy egy vékony blúzban?
Figyelt kérdés
Én 20 fok alatt általában már felveszek egy pulóvert.2021. ápr. 25. 14:22
A kérdező szavazást indított:
16 °C felett
18 °C felett
20 °C felett
22 °C felett
24 °C felett
25 szavazat
1/9 anonim válasza:
A barinőimmel elég fázósak vagyunk, 25-26 fok felett jön a póló meg a blúz. 22 fok körül már kell pulcsi, 16-17 fokban egy hosszú ujjú felsőn még egy pihe puha pufi dzsekit is elbírunk magunkon. 😄 17/l
2/9 anonim válasza:
Napos időben nem sétálgatok, mert nem bírom a napsütést és a meleget. Borult ég és szélcsend esetén +5 fok alatt a látvány kedvéért többnyire felveszek egy vékony blézert, de fagypont környékén is simán elvagyok egy szál blúzban. -10 fok táján már be is gombolnám a blézert, ha nem szűnt volna meg létezni az igazi tél. Erősebb szél esetén +10 fokig is elviselem begombolva, de csak azért, mert nem szeretem, ha befúj a ruhám alá a huzat.
3/9 anonim válasza:
16fok felett simán rövid ujjúban vagyok.
4/9 anonim válasza:
barátnőim közül sokan fázósak de én már 20-21fok körül pólóba vagyok
19l
5/9 anonim válasza:
Napos, szélcsendes időben 10-15 fokban is pólóban vagyok, sőt simán felveszek szoknyát is.
6/9 anonim válasza:
#4 akkor jól meg vannak keményedve a bimbók 😋
Szívesen találkoznék veled, írj!
7/9 anonim válasza:
ha csinálok valamit (dolgozok kint a szabadban) vagy van rendes testmozgás akk 17-18-ban is elég a poló, főleg ha süt a nap
8/9 anonim válasza:
Ma 13 fok volt, de sütött a Nap. Én haspólót vettem fel.
9/9 anonim válasza:
Remélem hogy nem lesz petefészek gyulladás belőle kedves 8-as. Nálunk mondjuk nem sütött a nap, de én a 12 fokban a téli parka kabátomban mentem ki az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!