Rövidnadrágos pólós idő van, miért hisztiznek az emberek, hogy "hideg van", amikor kb 10 fok felett szerintem tökéletesen jól el lehet venni elnge ruhában?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 13:10
1/24 anonim válasza:
Mert a 35 fok után a 10 fokott hidegebbnek érezzük.
Viszont amikor már minuszok vannak és kicsit hozzászoktunk akkor ez a 10 fok valóban nem hideg, sőt tényleg olyan sokszor, hogy pulcsiba elvagy.
Viszont most elég gyorsan beütött az őszi idő így ez hidegnek tűnik még egy darabig, amíg kicsit hozzá nem szokunk.
3/24 anonim válasza:
Mert az emberek imádnak hisztizni.
4/24 anonim válasza:
Azért, mert nem egyforma az emberek hőérzete, hidegtűrése.
Én 30°C fölött érzem elememben magam.
20°C alatt már a póló fölé veszek blézert, vagy kardigánt. Nadrág, cipő is befigyel.
A mínuszokban fájdalmas belélegezni a levegőt is a szabadban. Gyűlölök fázni.
Olaszországban 30°C fölött is rengeteg férfit látni hosszú újjú ingben, meg nadrágban, cipőben.
Minden egyéni dolog.
5/24 anonim válasza:
Ha olyan jó lenne az idő, Te sem a szobádban ülnél, hogy ilyen kérdéseket írj ki...
6/24 anonim válasza:
Nekem sincs még hideg a rövidnadrághoz és a pólóhoz. Pulcsit kb. 10 fok alatt veszek fel, viszont akkor is elvagyok rövidnadrágban kb. bármilyen hideg legyen. Egyébként pedig mindenkinek más a hőérzete, a lányok általában eleve fázósabbak. Bár a barátnőmre például pont nem igaz, mert ő is még rövidnadrágban jár, esetleg 10 fok alatt vesz fel hosszút.
7/24 anonim válasza:
Megneztelek vna tegnap ejszaka 9fokba szakado esobe, nagy szelbe rovidgatyaba orakig kint 😀
8/24 anonim válasza:
Én pont lexarom, hogy te mit gondolsz az öltözködésemről.
9/24 anonim válasza:
Mert mindenkinek mas a hoerzete? :D en 20 fok alatt hosszunadragban, hosszuujjuban/pulcsiban vagyok, 15 fok alatt kabatban, mert amugy megfagyok.
10/24 A kérdező kommentje:
Nem érzed kissé nyámnyilának magad? 😀
2022. szept. 18. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!