Hugom keresztelőjére mit vegyek fel? Bővebenn rolam lent!
Figyelt kérdés
Szeretem a vad dolgokat őrült vagyok 14 éves és szeretem a tornacipőt a vászon cipőt tetszik Selena gomez naturally klipjébe a kék piros összeállitás meg ez is http://www.youtube.com/watch?v=VdgDd8GeJ8U az a ruha Mileyn na hát kb ennyi cipő ruha meg harisnya mert oktoberbe lesz de az nem muszály meg valami hasonló hajat szeretnék [link] ha tudtok hasonlót másolnátok és ha tudtok honnan lehet ruhát rendelni linket pls2010. szept. 25. 20:47
31/35 anonim válasza:
nem értelek!!! Miért kell neked feltétlenül koktélruha, meg miniszoknya meg minden? nekem tökre tetszenek ezek a NORMÁLIS, (keresztelőre illő) ruhák, amiket belinkeltek, nem értem, hogy NEKED mi a bajod. Szerintem tök szépek.
32/35 anonim válasza:
Utolsó, Te ezt nem érted...:-D
Ő tényleg elhiszi, róla szól a dolog, és azért akar r*bancnak tűnni, hogy mindenki őt figyelje xD
33/35 anonim válasza:
Pfú még megvan ez a kérdés? Azt hittem h már törölték :D
Egyébként kérdező jó volt miniszoknyában meg tűsarkúban villogni? xD
34/35 A kérdező kommentje:
B*szátok meg nem értitek h nem szeretem a magassarkút?? de ha felkel vennem akkor platform de én ink tornacipőb mennék na mind1voltak jó ruhák kösz
2010. okt. 6. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!