Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hugom keresztelőjére mit...

Hugom keresztelőjére mit vegyek fel? Bővebenn rolam lent!

Figyelt kérdés
Szeretem a vad dolgokat őrült vagyok 14 éves és szeretem a tornacipőt a vászon cipőt tetszik Selena gomez naturally klipjébe a kék piros összeállitás meg ez is http://www.youtube.com/watch?v=VdgDd8GeJ8U az a ruha Mileyn na hát kb ennyi cipő ruha meg harisnya mert oktoberbe lesz de az nem muszály meg valami hasonló hajat szeretnék [link] ha tudtok hasonlót másolnátok és ha tudtok honnan lehet ruhát rendelni linket pls
2010. szept. 25. 20:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ha abba mész, amibe akarsz, akkor mi a Jó Istenért tetted fel ezt a kérdést?

Jaj, bocs, ez költői kérdés. Azon szánalmas kis p*csák egyike vagy, akik feltűnési viszketegségben szenvednek, és ezt muszáj megosztaniuk még ismeretlen emberekkel is.

Értelmetlen kérdésre ne várj értelmes választ!

2010. szept. 29. 19:17
 22/35 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen úgy akarsz menni a keresztelőre ahogy leírtad, akkor legalább vegyél fel hozzá egy hosszított kabátot, olyasmit ami Selenán van a Round & Round klipjében http://www.youtube.com/watch?v=UfcvO2t8Ntg.

Miniruha:

[link]

Cipő:

[link]

vagy

[link]

Kabát:

[link]

Hajadat tűzd fel így:

[link]

Vagy vasald ki/ göndörítsd be.

Remélem tudtam segíteni. 19/L

2010. szept. 29. 19:20
 23/35 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Tessék, menj ezekben, de remélem a pap ki fog tenni, mint macskát szarni ! ÉS hogy anyádtól is kapsz pár pofont !

2010. szept. 29. 19:23
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Basszus..Kislány. Hogyha nem érdekel, hogy mindenki tiniriben fog tartani, mert feltűnésiviszketegséged van, és ezért TEMPLOMBA csak azért is miniruhába akarsz menni, miért tetted fel a kérdést? Azt várod, hogy 10 centis magassarkúkat és csöcskidobós ruhákat linkelünk és dicsérjük az ízlésedet? Persze, buliba, vagy más helyre jó, de egy szent helyre..Nem vagyok vallálos (Istenben sem hiszek), de van annyi eszem, hogy hogyha néha meglátogatjuk a templomtéren a a templomos nénit (nem pap, de máshogy nem nagyon tudom leírni), akkor nem combközépig érő szoknyában és toppan megyek (mostanában úgyis vászonnadrágot veszek inkább), hanem veszek fel pulcsit, mert tudom, hogy nem nézi jó szemmel a néni ha kint van a vállam. Kicsit gondolkozhatnál néha..

11/L (És most lehet írni, hogy miért pofázok bele, hisz' 3 évvel fiatalabb vagyok nálad -.-)

2010. szept. 29. 20:22
 25/35 anonim válasza:
egyetértek különösen az előzővel. Am meg ha annyira akarsz menjél koktélruhában, nem engem/minket fog kidobni a pap, hanem téged, ha meg nem hiszed el, akkor próbáld ki! menj be koktélruhába a keresztelőre aztán majd meglátjuk mi lesz. Az előző válaszolónak: Lehet, hogy fiatalabb vagy nála, de még mindig több az eszed, mint ennek a ribinek -.-"
2010. szept. 29. 20:28
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
11/L, mégis több eszed van, mint egyeseknek 14 évesen xD
2010. szept. 29. 20:29
 27/35 anonim válasza:
Mit vártál? Hogy mindenki itt fog helyeselni, meg linkelik majd be a "jobbnál jobb" koktélruhákat? Meg dicsérnek majd a "remek" ízlésedért? Ne haragudj már, de ha neked feltétlenül, kötelességed koktélruhában, meg 10 centis magassarkúban betipegni a keresztelőre, azzal csak magadat égeted majd le. És akkor azt már csak garantálni tudom, hogy mindenki egy kis rib*ncnak fog nézni. Én csak az igazat mondom. Nem értem miért csinálsz akkora nagy ügyet abból, hogy mit vegyél fel egy keresztelőre. Vegyél föl valami normális, szolid ruhát, azt menj abba! Nem értem az ilyen embereket...
2010. szept. 29. 20:37
 28/35 anonim ***** válasza:

20:28-as és 29-es, köszi. :D

Egyetértek előző válaszoló.

Amúgy ezt muszáj belinkelnem, mert a női nagyon tetszik, és szerintem még keresztelőre is jó valami ilyesmi, ha hosszabb a nadrág :D -› [link]

Meg még ez az összeállítás is baromi jó (a cipő nélkül) *-* -› [link]

2010. szept. 29. 20:42
 29/35 anonim ***** válasza:
84%

Azt hittem tanácsot kérsz, hogy mibe menj. Az, hogy neked semmi sem jó, arról nem mi tehetünk.

Annak idején, mikor annyi idős voltam, mint te, nem teljesen én döntöttem el, hogy mit veszek fel, mit veszek meg, mert nem az én pénzem volt. Nyilván volt beleszólásom.

Amiket linkeltek, teljesen jók, s már ezek is inkább egy érettebb nőnek valóak, nem egy kis csitrinek.

Lehet,hogy nem akarsz szentnek kinézni, s gondolom, hogy nem is vagy az, de vannak helyek és alkalmak, ahol meg kell jelenni, s nem mindegy, hogy hogyan. Ugyanúgy hülyén néznél ki converse tornacsukában, mint ilyen-olyan platform cipő és tingli-tangli ruhákban.

Ha felveszel egy szoknyát, valami csinos blúzzal és magassarkú cipőt (ha ki akarod törni a bokád, s azt akarod, hogy mindenki téged nézzen, te legyél a főszereplő) akkor legyen platform.

Ez egy fontos alkalom egy család életében, még akkor is, ha nem vagytok vallásosak, csak úgy megkeresztelik a gyereket.

Ha az m3-as melletti pillangónak akarsz öltözni, ám lelked rajta, de felhívom a figyelmedet, hogy ez nem egy farsangi bál.

ALKALOMHOZ ILLŐ RUHÁZAT!!!!

S most lehet lepontozni! :D

27 N

2010. szept. 30. 11:13
 30/35 anonim ***** válasza:
75%

Jaj, a link lemaradt (11:13-as vagyok)

[link]

[link]

(a kék kevésbé harsány színben szerintem még elmegy, a sárgás pedig egy boleróval)

[link]

[link]

[link]

[link]

Cipő:

[link]

[link]

[link]

Bár már ezeket a magassarkúakat is túl magasnak és nem korhoz illőnek látom.

vagy szoknya:

[link]

2010. szept. 30. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!