Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hugom keresztelőjére mit...

Hugom keresztelőjére mit vegyek fel? Bővebenn rolam lent!

Figyelt kérdés
Szeretem a vad dolgokat őrült vagyok 14 éves és szeretem a tornacipőt a vászon cipőt tetszik Selena gomez naturally klipjébe a kék piros összeállitás meg ez is http://www.youtube.com/watch?v=VdgDd8GeJ8U az a ruha Mileyn na hát kb ennyi cipő ruha meg harisnya mert oktoberbe lesz de az nem muszály meg valami hasonló hajat szeretnék [link] ha tudtok hasonlót másolnátok és ha tudtok honnan lehet ruhát rendelni linket pls
2010. szept. 25. 20:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
templomba mész, nem a sarki diszkóba. Igenis meg kell tisztelni. Ha meg nem akarsz elmenni, nem menjél, ott tényleg senkit nem érdekel, mi van rajtad. Ha ilyen magamutogatást akarsz, egy buliba illegessed magad, ne a templomban. Jó nagy ribi lehetsz, gondolom.
2010. szept. 25. 23:23
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb kis ribi aki nem tud helynek megfelelően öltözni.

Nem hiszem, hogy anyád büszke lesz rád, mikor a pap kidob a templomból. Igenis, az isten háza, meg kell tisztelni. És nem hiszem hogy szükséged van arra,hogy mindenki azt gondolja, hogy egy kis magamutogató k... vagy, még ha nem is vagy az. Ez nem arról szól, hogy hány éves vagy, templomban akkor sem illik. Egy 25 éves nő sem megy partiszerkóban oda. Te se tedd. Ez csak tanács, de jobban jársz, ha megfogadod.

16/L

2010. szept. 26. 00:09
 13/35 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy a szüleid nem fognak botrányruhában elengedni, így pont felesleges amit itt lerendezel :)
2010. szept. 26. 08:03
 14/35 anonim ***** válasza:

Keresztelőre csinosan kell öltözni.

Valami szolíd színű szoknya, legalább térdig, de nem sokkal tovább, mert akkor meg jehovatanúja leszel, szolíd színt értem sötétebb színek, fekete, szürke, sötétzöld, májva ilyesmi.

Passzoló felső, az anyaga legyen finom, sima, hosszú ujjú.

Harisnya fekete vagy testszínű, a többi ruhától függően, nem temetésre mész.

Cipőt nem kell magassarkú 14 évesnek, egy balerina tökéletes.

2010. szept. 26. 08:49
 15/35 anonim ***** válasza:

de ez igeni rollam szol és ennyi

tesod keresztelöje.

nem rólad szól.

az az ö napja. tiszteld már meg annyival hogy nem akarsz ot kihivoskodni meg magadra vonzani a figyelmet.

meg ha anyukádék elegendének ugy egy TEMPLOMBA ahogy te akarsz menni tuti nem normálissak.

2010. szept. 26. 11:19
 16/35 anonim ***** válasza:

Arra vagyok kíváncsi, vajon édesanyád mit szól ehhez? Ez nem rólad szól, bár értem, hogy csinos akarsz lenni, de nem kell átesni a ló túlsó oldalára. Templomban igenis konzervatívabban kell öltözni, mint mondjuk egy discoba.

vegyél fel egy ilyet: [link]

és egy fekete csőnadrágot, vagy esetleg: [link] jobb oldali összeállítás. De nem értem hová készülsz te, nem divatbemutatóra xD

2010. szept. 26. 13:20
 17/35 anonim ***** válasza:

14 évesen azért tudhatnád, mit jelent az, hogy TEMPLOM, meg hogy KERESZTELŐ...

A legcikibb mondatod az volt, mikor valakinek visszaválaszoltál, hogy de igen, rólad szól...

Nem a húgod keresztelője lesz?

Legjobb, ha el se mész, ha nem tudsz rendesen felöltözni...

21 éves vagyok, szeretek jól öltözködni én is, de azért a lányom keresztelőjére megadtam a tiszteletet, bocs...

2010. szept. 26. 14:25
 18/35 anonim ***** válasza:

Kislány, keresztelőre nem veszünk fel koktél ruhát! Sőt, miniruhát se! Ezt nem szenteskedésből mondom, de nem oda való! 14 évesen illene tudni az etikettet!

Középútként azt javasolnám, hogy testhez álló sötét nadrág tunikával...na? na...?:) No meg persze kiegészítőkkel.

2010. szept. 26. 15:16
 19/35 anonim ***** válasza:
Lehetsz vadóc meg minden, de ha nem tudod, hogy mikor kell fékezned magad, akkor az neveletlenség. Sajnállak.:(
2010. szept. 27. 16:20
 20/35 A kérdező kommentje:
Abba megyek amibe akarok és ha valakinek nem tetszik nem néz rám de igen is felveszek olyan jó h senki nem tud a kérdésemre válaszolni ink akkor ne irjatok-.-
2010. szept. 28. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!