Egyetértesz azzal, hogy idősebb, vagy akár túlsúlyos nőknek inkább hanyagolniuk kéne a mélyebb kivágású ruhákat, főleg magasabb pozíciókban?
Figyelt kérdés
Tehát a kivágás mélysége nagyjából fordítottan arányos a korral (ha elért egy bizonyos értéket), a súllyal, vagy a beosztás magasságával... Ez konkrétan Theresa May kapcsán jutott most eszembe, de korábban is gondoltam erre ismert nőknél. Nem kell azzal jönni, hogy mindenki azt vesz fel, amit akar, ezt nem is kétlem, azzal sem, hogy ha nem tetszik, ne nézzek oda, valakinek tetszik...
Mellesleg férfiak esetén pl. az ujjatlan pólókat, trikókat is hanyagolnám az utcán, kivéve pl. futásnál (nem a busz után...).
2022. szept. 10. 09:38
11/21 A kérdező kommentje:
Talán nem tűnt fel, hogy én nem a testet kritizáltam, az enyém sem tökéletes.
2022. szept. 10. 17:51
12/21 A kérdező kommentje:
Más is izzad, mégsem villant hatalmas dekoltázst, de egészségedre...
2022. szept. 10. 17:56
13/21 anonim válasza:
Mivel nagy a mellem, bármit csinálok, "villantás" lesz, pedig csak élek a testemben.
14/21 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor finomítok. Melegben nem számít. Így elfogadható? Valaki 20°C-ban is ilyet vesz fel még kamerák előtt is. Azt sem gondolom, hogy ha valakinek előnyös, akkor mindig hordhat ilyen ruhát, ha pl. politikus, vagy tévés az illető.
2022. szept. 10. 18:06
15/21 anonim válasza:
Szerintem pedig hordhat. Teljesen alkalomhoz illő. Fürdőruhában vagy eszkimónak öltözve fura lenne. De az, hogy "nem tetszik", hát ezt meg kell szoknod, senkit nem érdekel.
16/21 A kérdező kommentje:
Mármint milyen alkalomhoz illő?
2022. szept. 10. 18:20
17/21 anonim válasza:
Theresa May. A ruhái alkalomhoz illők. Az, hogy neked nem tetszik, esetleg a naplódat érdekelheti.
18/21 anonim válasza:
A kort nem értem miért kell belekeverni: nem egy ismert 50-es nőnek meg bőven mesés alakja van. Ha az alkathoz, személyiségéhez, alkalomhoz passzol a ruha akkor mehet.
19/21 A kérdező kommentje:
Konkrét kort direkt nem említettem, főleg nem 50-et, csak annyit, hogy idősebb. Ki-ki eldöntheti, hogy rá mennyire vonatkozik. Az említett hölgy pl. 65 éves.
2022. szept. 10. 23:04
20/21 anonim válasza:
És csórit még 65 évesen is piszkálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!