Probléma ha 18 évesen nőies vagyok?
1 irigyek
2 amíg nem húztál el otthonról, nem dolgozzák fel, hogy már nem vagy kislány
Azért 18 évesen már nem vagy kislány. Legalábbis biológiailag nem, simán nőies alakja van már a legtöbb 18 évesnek. Vagy az elhízástól féltenek?
Az öltözködésed meg csak a te dolgod, ugyanúgy járhat egy 30 éves is kényelmes ruhákban, ez nem egy olyan dolog, amit majd vissza kéne sírni.
Amikor megláttam, elsőre azt hittem, hogy egy csávó írta ki a kérdést. :) Szerintem 18 évesen már tök jó, ha van lehetőséged nőiesen öltözködni. :)
Meg,egyébként is; a kényelmes ruhák állnak jól az emberen; tehát klassz, hogyha vannak olyan cuccaid, amik nőiesek is, egyúttal kényelmesek is. :) Én is kicsit irigy vagyok rád. :) Mármint, irigyellek téged, hogy de jó neked; hogy pl tehát megteheted; hogy úgy öltözködsz,ahogy akarsz. És 18 évesen már nő vagy; tehát semmi gond; és tök jó, ha szépen öltözködsz. Mondjuk kirívónak nem kell lenni; de tehát van olyan is ugye, hogy nőies, de nem kirívó. De szóval tehát szerintem ez tök jó. :):) És akik beléd is kötnek, ők tehát tényleg rossz értelemben véve irigyek; tehát nem kell adni a véleményükre. Érezd magad jól a bőrödben, és legyél ízléses kinézetű. ennyi.
Nagyon jó a hozzáállásod a dolgokhoz és örvendetes hogy a sok divatmajomtól akikből annyi van mint utcán a szemét, te legalább eltérsz.
Kevés “nőt” lehet ma már látni az utcán akik odafigyelnek az öltözködésükre és ami a legfontosabb a testükre.
Nem csak a formák miatt hanem az egészség megőrzése miatt is.
Sok szerencsét neked, és így tovább!
F.43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!