Egyetértesz azzal, hogy idősebb, vagy akár túlsúlyos nőknek inkább hanyagolniuk kéne a mélyebb kivágású ruhákat, főleg magasabb pozíciókban?
Tehát a kivágás mélysége nagyjából fordítottan arányos a korral (ha elért egy bizonyos értéket), a súllyal, vagy a beosztás magasságával... Ez konkrétan Theresa May kapcsán jutott most eszembe, de korábban is gondoltam erre ismert nőknél. Nem kell azzal jönni, hogy mindenki azt vesz fel, amit akar, ezt nem is kétlem, azzal sem, hogy ha nem tetszik, ne nézzek oda, valakinek tetszik...
Mellesleg férfiak esetén pl. az ujjatlan pólókat, trikókat is hanyagolnám az utcán, kivéve pl. futásnál (nem a busz után...).
A klasszikus nöi öltözet NEM kosztüm, föleg NEM nadrággal, hanem egyberuha vagy szoknya-blúz, és nem nyakig gondolt változatban!
Mellesleg a kérdésed értelmetlen hülyeség, ha nem tetszik valaki öltözködése, akkor ne nézd öket, ENNYI
Nem is a klasszikus női öltözetről beszéltem, hanem a kosztümről nadrággal...
Direkt leírtam, hogy mikkel nem kell jönni... Nem akarok én betiltani semmit. Akkor máshogy fogalmazva kinek nem tetszik, ha valaki akkor is kiteszi, ha már nem előnyös. "Ennyi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!