Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Milyen női ruhadarabot...

Lányok! Milyen női ruhadarabot néznétek meg egy pasin?

Figyelt kérdés

2022. szept. 4. 22:21
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok jó része nagyon konzervatív és ez az öltözködésben,így a női-ferfi szerepekben is így van.
2022. szept. 7. 08:54
 42/49 Metionin ***** válasza:
100%
41. És ez össze is függ. Múltkor párom (ffi) beszólást kapott, mert épp főzött és emiatt kötény volt rajta. Merthogy a kötény női cucc, aztán kilyukadt az illető oda, hogy egyébként a főzés is az :D hátoké.
2022. szept. 7. 09:30
 43/49 anonim ***** válasza:
57%

41.

Jól látod, ez egy primitív előítéletes népség.

A hollandokkal össze sem lehet hasonlítani, náluk mindegyik nem azt vesz fel amit akar.

42.

Én szerencsémre 27 éve testépítek, és ennek köszönhető, hogy szinte bármit felvehetek.

Nem mernek beszólni, igaz jó pár éve egy húszon éves kisfiú mert hozzám intézni negatív kommentet, de megütöttem. Az összes ilyen póré lecsapom, mert ami szépen nem megy, az megy erőszakkal.

2022. szept. 7. 11:02
 44/49 Metionin ***** válasza:
80%
43. Az se normális, hogy erőszakosan kell fellépni, mert az emberek nem képesek a saját dolgukkal foglalkozni. Ha mindenki csak azzal foglalkozna, amihez köze van, nem lenne ekkora megfelelési kényszer az emberekben azt tekintve, hogy miben mehet ki utcára és miben nem. Tökmindegy, hogy szoknyát viselő férfiről van szó, aki inkább nem veszi fel, mert bámulják és belekötnek vagy szoknyát viselő nőről, aki inkább nem veszi fel, mert nem akarja, hogy bámulják és füttyögjenek utána.
2022. szept. 7. 11:18
 45/49 anonim ***** válasza:
61%

44.

Tudod ezektől a beszürkült buta moslékoktól mindég ökölbe szorul a kezem.

Milyen jogon mondja meg egy ilyen szharcsimbók, hogy ki mit viseljen az ő kedvükért.

Kik ezek??

2022. szept. 7. 11:27
 46/49 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem inkább iregykednek azokra az emberekre mert képesek azokat a ruhákat fel venni amit szeretnék vagy amiben igazán jól és kényelmesen érzik magukat.

43 as nak üzenem ez sem egy meg oldás, de valamilyen szinten igazat adok neki, mert mondjuk én sem viselném el azt ha valaki olyat beszólna simán lehet én is le csapnám. Meg jegyzést természetesen tehet, véleménye lehet, azt is el fogadom, de a drágár beszólást azt én sem töröm. Főleg mikor jönnek a különböző bú..is beszólásokkal, na adtól én is a falra tudok mászni.

2022. szept. 7. 11:32
 47/49 anonim ***** válasza:
95%
Ja elnézést amúgy 33 as voltam. Úgye én jegyeztem meg ide hogy bodyt szoktam hordani, nálam is volt olyan hogy jött a postás és a feleségem engedte be, én meg pont reggelit készítettem, de nem hogy, olyat szólt volna ha nem inkább pont az ellenkezőjét, ugye nem nagyképűség ként írom ide nekem sincs rossz alkatom meg nem a test szőrzetem is elég kicsi és halvány, de ő simán meg jegyezte nekem hogy nagyon jól áll nekem. Mondtam is neki hogy én ebben érzem jól magam, főleg hogy mivel otthon voltam egész nap meg elég jó idő is volt. Ezt csak gondoltam le írom ide. Köszönöm ha el olvastad.
2022. szept. 7. 11:38
 48/49 anonim ***** válasza:
94%
Semmilyet
2022. szept. 8. 04:49
 49/49 anonim ***** válasza:
75%

Sokfélét ami praktikus.

Párom hord:

- nejlonharisnyát nadrág alá hidegben

- női bodyt hidegben

- tangát mindig (igaz férfi tangát hord, csak sokan ezt is nőiesnek hiszik, pedig eszméletlen jól áll neki :))

- női leggingset itthonra

- női super-skinny farmereket (jobb és sztreccsesebb az anyaguk mint a férfi farmereknek, ezáltal feszülősebb és passzentosabb mindenhol, és kényelmesebb is)

- és van pár női pólója is

Összességében nagyon férfias, imádom őt. Női farmerből azokat szereti, amik inkább uniszex kinézetűek.

2023. márc. 29. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!