Lányok! Milyen női ruhadarabot néznétek meg egy pasin?
41.
Jól látod, ez egy primitív előítéletes népség.
A hollandokkal össze sem lehet hasonlítani, náluk mindegyik nem azt vesz fel amit akar.
42.
Én szerencsémre 27 éve testépítek, és ennek köszönhető, hogy szinte bármit felvehetek.
Nem mernek beszólni, igaz jó pár éve egy húszon éves kisfiú mert hozzám intézni negatív kommentet, de megütöttem. Az összes ilyen póré lecsapom, mert ami szépen nem megy, az megy erőszakkal.
44.
Tudod ezektől a beszürkült buta moslékoktól mindég ökölbe szorul a kezem.
Milyen jogon mondja meg egy ilyen szharcsimbók, hogy ki mit viseljen az ő kedvükért.
Kik ezek??
Szerintem inkább iregykednek azokra az emberekre mert képesek azokat a ruhákat fel venni amit szeretnék vagy amiben igazán jól és kényelmesen érzik magukat.
43 as nak üzenem ez sem egy meg oldás, de valamilyen szinten igazat adok neki, mert mondjuk én sem viselném el azt ha valaki olyat beszólna simán lehet én is le csapnám. Meg jegyzést természetesen tehet, véleménye lehet, azt is el fogadom, de a drágár beszólást azt én sem töröm. Főleg mikor jönnek a különböző bú..is beszólásokkal, na adtól én is a falra tudok mászni.
Sokfélét ami praktikus.
Párom hord:
- nejlonharisnyát nadrág alá hidegben
- női bodyt hidegben
- tangát mindig (igaz férfi tangát hord, csak sokan ezt is nőiesnek hiszik, pedig eszméletlen jól áll neki :))
- női leggingset itthonra
- női super-skinny farmereket (jobb és sztreccsesebb az anyaguk mint a férfi farmereknek, ezáltal feszülősebb és passzentosabb mindenhol, és kényelmesebb is)
- és van pár női pólója is
Összességében nagyon férfias, imádom őt. Női farmerből azokat szereti, amik inkább uniszex kinézetűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!