Lányok! Milyen női ruhadarabot néznétek meg egy pasin?
5-ös vagyok, heteroszexuális nő vagyok attól, hogy néha felveszek férfi ruhát, ahogy írtam gyerek osztályon is vásárolok egy két dolgot, nem valtozok gyerekke miatta.
A pasik akik női ruhákat vesznek fel is lehetnek heterok, az, hogy milyen osztályról van a ruha nem változtat semmit a nemi orientáción még mindig 😊
5!
Teljesen jó a felfogásod , én is hetero pasi vagyok, és maradtam is amiatt mert bizonyos női ruhák komfortosak számomra jobban, mint a férfi megfelelőjük.
De mint látod, az egyes személyében vannak szűk látókörű emberek akik csak előre mennek…
Viszont örülök, hogy amíg én kényelmesen érzem magam női ruhákban, addig ezek felrobbannak a pipától.
Írtam, hogy a férfiruhákba öltöző nőkkel semmi bajom sincsen.
#1-es vagyok.
23.
Nincs is azzal semmi baj ha valakinek van véleménye, addig míg az a vélemény kultúrált!
Mert ha beviszi a személyeskedést, akkor ne gondolja, hogy higgadtan fogok válaszolni!
Mi az hogy valaki egy ruhától homokos lesz??
Ezzel ne vonjon párhuzamot a szerencsétlen.
Az egy dolog, hogy ő begyöpösödött, de attól még ne vádaskodjon.
25.
Nekem mi közöm az egyes válaszához?
Ő sem személyeskedett, a válaszok meg még mindig nem neked szóltak. Amúgy meg gondolom az egyes arra utalt, hogy ha valaki férfi létére női ruhát hord az gyakran meleg is, nem arra, hogy a ruha teszi meleggé. Meg ha valaki meleg/melegnek tűnik, az mitől vád? Kit érdekel, hogy más mit gondol?
#26.
Végre, valaki tudja, hogy pontosan miről írtam! Ment a zöld!
#1-es vagyok.
27
Már itt is itt vagy? XD Bezzeg ha a macskának a hasán dudor van, akkor rákos. Mert a Kérdező azt kérdezte, hogy a macskának az a dudor a hasán mi lehet, és te rávágtad, hogy rákos. XD Most meg itt okoskodni, hogy egy férfi homokos, hogyha szoknyát vagy haspolót, vagy más egyéb női ruhát hord? Arra nem gondoltál bele, hogy csak viccből veszi fel? Vagy éppen azért, hogy megprankeljen valakit? XD
Hát haver... ha szomorú vagyok, akkor csak fel kell jönnöm ide GYK-re. A válaszaid megnevettetnek, és szebbé teszik a napjaimat. 😂😂
#28.
Hogy neked mi bajod van?! Azt a választ nem is én írtam, sőt, nem is tudom, hogy te milyen kérdésről beszélsz. Milyen macska? Milyen dudor a hasán? Milyen rák?
29
XDXD Sírok!!!!! Itt vagyok a földön, és nem tudok felkelni, annyira nevetek!!! XDXDXDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!