Lányok! Milyen női ruhadarabot néznétek meg egy pasin?
#30.
De mi olyan vicces? Én a válaszaimat, amiket itt írtam, azokat halálosan komolyan gondoltam. Inkább te is válaszolj a kérdésre, ha egyáltalán fogalmad van arról, hogy milyen témáról van szó, és ne rajtam röhögj annyira, hogy a földről nem tudsz felkelni!
Bárkin megnézném, aki hordani akarja, max. az ilyen nagyon klasszikusan nőcis dolgok szexuálisan nem jönnek be férfiakon. De annak tök örülök, hogy vannak emberek, akik bármit fel mernek venni és mernek a saját stílusukban öltözködni.
Amiket megnéznék - van egy-két sálam, kendőm, ami "nőinek" van árulva, de nem túl konzervatív stílusú férfiakon simán el tudom képzelni úgy, hogy még
be is jöjjön nekem. Sima szabású felsőknél, nadrágoknál meg mindegy, hogy for men / women van beleírva, hordja azt mindenki, amelyik a legjobban áll neki (van pl. olyan férfi ismerősöm, aki vett már női részlegről inget, mert annak jobban állt neki a szabása).
26.
A kioktatásod miatt hoztam fel példaként.
Ne csak engem ekézzél!
Baj van!
Itt egy nő férfi bőrkabátot akar venni magának!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
#33 az legalább praktikus is. Nem poén télen a vese gyulladás
Azt a válaszolót kérdezem, aki nejlont hord nadrág alá nem irritálja a bőröd? Én igaz nő vagyok, de sokszor lesz pl kiütéses a bőröm a nejlon harisnya miatt, de szeretném hordani alkalmanként szoknya alá, van vmi tipped?
Számomra nagyon vicces, ahogyan női és férfi ruhákról mennek a viták, mondván így férfias meg úgy, de így már nem és úgy sem... Aztán ha jobban bele gondolunk, nem ettől függ.
A férfi ruhája ma tökéletes példája egy nő ruházkodásának. De hozhatnám példának a rokokó piros púderes, virágos hímzéssel ellátott kabátkát viselő urait is.
Akkor épp ez volt a divat. Mikor mi. Vagy éppen hol mi, ma is sok olyan kultúra létezik, ahol "nőies" ruhákat hordanak a férfiak.
De ez jól mutatja, hogy alapvetően nincseken nőies meg férfias ruhák. Ruhák vannak, meg emberek, akik szeretnek különböző dolgokat béléjük látni.
39#
Két páncélviselés közötti időszakban a leggins elődjében feszengő Hunyadi bizonyára nem volt elég férfias!!
Csak xolok hogy a skinny meg a leggins(elődje) tkpen férfi ruha volt.
Nő magsszárú csizmát nem is hordhatott mert az eredendően ferfi viselet volt.
Kalapról már nem is beszélve!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!