Lányok! Milyen női ruhadarabot néznétek meg egy pasin?
9.
Ez így van.
10.
Akkor az 5-ös nőként sem normális mert időnként férfi ruhát hord?
Tehát ha valaki az ellenkező nem ruhái között talál a számára kényelmeset, komfortosat, az már nem normális?
Az én példám: nekem télen nadrág alá a nejlon harisnya jött be.
Viszont ha megakarnék felelni a te fajtádnak, és ha mellesleg normális is lennék , akkor öregapám stílusú jégert kéne viselnem, vagy külön boltokban vadászni mindenféle aláöltözőnek hívott valamit, ellenben a harisnyával amit szinte bárhol, ezektől a fent említettektől olcsóbban megkapok.
11. te kevered a szezont a fazonnal, vannak uniszex ruhadarabok, de az nem jelenti azt,hogy minden ruhadarab uniszex.
Igy pl. lehet egy nadrág uniszex, de egy szoknya vagy nöi estélyi ruha az nem, és fenttartom az álláspontomat, hogy normalis ferfi ilyeneket nem vesz fel.
Ha én keverem a szezont a fazonnal, akkor te meg sarkítasz!
Nyílván nem egy estélyire gondoltam amit egy pasi felvehet.
És most ennek ellenére ne az uniszex ruhákkal példázzál, mert nem az a téma.
Amúgy a kérdésemre sem tudtál választ adni..
Egy férfi ne hordjon már női ruhákat, mert nagy eséllyel homokos! A homokosokat meg szinte senki nem fogadja el! Ha nő vesz fel férfi ruhát, az megint más. Azzal nincs semmi bajom. De ha egy férfi hord női ruhákat? Az már több mint szánalmas. És nem vagyok szürke lelkivilágú, csak azért, mert nem akarok homokosnak tűnni!
Kedves egyes!
Akkor megkérdezném, hogy mi a helyzet az 5-ös válaszolóval, aki férfi ruhákat is hord, saját bevallása szerint.
Ő is nagy eséllyel homokos?
Ne legyél rasszista, diszkriminatív!
Mert hányinger az ilyen vélemény!
Nincs olyan, hogy neked lehet, nekem nem!
Már csak azért kérdezném, mert sok homokos nőt látok férfi ruhában.
Velük mi a helyzet?
Már több mint szánalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!