Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek pár év múlva...

Szerintetek pár év múlva nyáron már meztelenül fognak mászkálni a nők és férfiak az utcán?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, minden irigység és rosszindulat nélkül kérdezem ezt, inkább csak mosolygok rajta és most unalomból kérdezem, kinek mi a véleménye erről. :D Férfiak póló nélkül, nők falatnyi ruhákban, de úgy, hogy szinte már felöltözni sem érdemes, a lényeg úgy is látszik. :D Néha az az érzésem van, hogy az emberek egymást próbálják túllicitálni.
2022. aug. 17. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Már meg sem lepődnék rajta. Szintén budapestiként olyan öltözeteket látok egyeseken, amik még egy zárt strandon is neccesek lennének. A közszemlére tett pucér sörhasakat már megszoktam, de az újnak tűnik, hogy egyre több tizenéves lyányka sétálgat akkora p'csanadrágban, ami kevesebbet takar, mint a bugyijaim. Múltkor láttam egy csajt megkötős bikinifelsőben a Nagykörúton, egyetlen rántással ki lehetett volna bontani a masnit a hátán, és máris villantott volna egyet pár száz ember előtt. Vajon tényleg nem tudja, hogy mennyi gátlástalan, perverz f'sz van ebben a városban?!
2022. aug. 18. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
Ma épp ügyet kellett intéznem a közeli városban, mikor egy kapualjból kilépett egy nagyapa valószínűleg az unokájával. Előttem mentek, de esküszöm megkellett előznöm őket olyan felháborító volt, a kisunokának ugyanis a fél picsája kilógott a szoknyából. Lehetett vagy 15 éves. Nem vagyok vaskalapos öregasszony, de ennyi idősen nincs aki megmondja neki hogy közönséges mint egy prosti kb. Mi a francot fog az ilyen felvenni ha nem a papit kiséri, hanem fac után mászkál?
2022. aug. 18. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

Azért az túlzás lenne ha meztelenül mászkálnának, de azért manapság valóban megjelentek az egyre rövidebb nadrágok amikből leginkább a fiatal lányok/nők fél segge kilátszik és teljesen természetesnek veszik hogy ilyet hordanak. Persze vannak kivételek akik odafigyelnek hogy ne legyen annyira rövid, de egyre több olyan van hogy úgy látszik mint ha egy szál bugyiban lennének. Meg nekem az is feltünt egyeseknél hogy képesek olyan ruhát felvenni főleg felsőt aminek picit hosszú az alja és már azt hiszik hogy az egy sima mini ruhának megfelel és ami szerintem borzalmas ebben hogy állandóan igazgatják, huzogatják lefele mert kilóg a féls eggük és ez zavarja őket, csak nem értem hogy akkor minek veszik fel. De olyat is láttam pár évvel ezelőtt egy falunapon hogy egy fiatal lány felvett egy sima felsőt és szó szerint kilátszott a pucér feneke szinte, még bugyi sem volt rajta és elől valamennyire azért takarta a ruhája de egyszerűen full természetesnek vette hogy csak azvan rajta.

Elég régen volt már ez de olyat is láttam egyszer nyáron hogy egy tini lány egyszál tornadresszbe sétált a városba és semmit nem vett fel rá és teljesen természetesen viselkedett és azért elég forgalmas helyen láttam ezt. Azóta mondjuk ilyet nem áttam hogy valaki tornadresszbe vagy fürdőruhába sétált volna a városba, de szerintem idő kérdése és ez is befog következni.

2022. aug. 21. 17:26
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

40 éve én is ezt hittem, és azóta sem jött divatba a meztelenség az utcán.

Pedig praktikus lenne. Valakinek el kellene kezdeni.

2023. jún. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!