Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek pár év múlva...

Szerintetek pár év múlva nyáron már meztelenül fognak mászkálni a nők és férfiak az utcán?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, minden irigység és rosszindulat nélkül kérdezem ezt, inkább csak mosolygok rajta és most unalomból kérdezem, kinek mi a véleménye erről. :D Férfiak póló nélkül, nők falatnyi ruhákban, de úgy, hogy szinte már felöltözni sem érdemes, a lényeg úgy is látszik. :D Néha az az érzésem van, hogy az emberek egymást próbálják túllicitálni.
2022. aug. 17. 16:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Honnan gondolod ezt? És akinek van valamilyen testi hibája, vagy épp inkontinens?
2022. aug. 17. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Hát na,meleg van.
2022. aug. 17. 17:04
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk én nem nagyon szoktam így öltözött embereket látni. Mármint, nőknél általában rövid nadrág + póló amit látok, és sokszor a póló az haspóló, de az is olyan, hogy max. 6-7 centi látszik ki a hasból, szóval az se olyan, amiből az ember fél melle ki van. Férfiaknál pedig rövidnadrág és egyszerű póló kombinációt szoktam látni. Szóval én nem nagyon szoktam olyanokat látni, akik póló nélkül/falatnyi ruhákban szoktak lenni.
2022. aug. 17. 17:21
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 Ugye nem pesti vagy? :D
2022. aug. 17. 17:27
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
Remélem nem, senki meg ne haragudjon, de már most is hányinger ahogy egyesek nem a test alkatukhoz mérten öltözködnek. Gondolok itt a forró picha nadrágokra, leggingsekre. Ha ennél is kevesebb ruha lesz, hát nem tudom. Nem arról van szó természetesen hogy egy erősebb testalkatú ne öltözzön csinosan,lengén,de mindennek van határa.
2022. aug. 17. 18:26
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

"Néha az az érzésem van, hogy az emberek egymást próbálják túllicitálni."

Én konditeremben figyelem ezt meg a csajoknál. Majdnem mindegyik úgy öltözik, mint egy prosti. A seggnél bevágott cicanadrág az alap, néhányuk lecseréli ezt a seggük felsö felét takaró rövidnadrágra, + a kivágott sportmelltartó. Az más dolog, hogy az ilyenek 96%-a csak vékony, deszka, lapos a seggel, nincs jó alakjuk, és azt hiszik, marha néznek ki ilyen szettben. Hát nem.

#tetsziknemtetszik leszarom

2022. aug. 17. 19:11
 7/14 anonim ***** válasza:
43%

Testhezálló hosszú naci vagy harisnya és szoknya, ujjatlan felső, blézer - napi megjelenésem és max 1-2izzadság cseppecske. Valamiért jól bírom a meleg ruházatot.

Nekem az eszméletlen sok hajam alatt van meleg. Télen 10es fonásban sálnak tökéletes.

Vagy csak nyakam köré tekerem 2x.

Otthon és műhelyben full pucéron. XD

2022. aug. 17. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:
6%

A nők már most közönségesek, szóval belőlük kinézem, de a férfiak inkább gyáva félénkek, amit ez a térdig érő fél rövid gatyák igazolnak, még most 35 fokban is ebben rohadnak, sporthoz is ezt veszik fel, és még a strandon a vízbe is ebben mennek be.

Kíváncsi lennék, hogy dhugáshoz vajon leveszik e..

2022. aug. 18. 08:35
 9/14 anonim ***** válasza:
21%

Én el tudom képzelni később, hogy lesz annyira meleg, hogy ne vegyen föl az ember, akár semmit.

Én már ezen a nyáron úgy éreztem, hogy legszívesebben full meztelenül lennék az utcán, annyira meleg volt pár nap.

Sőt, szerintem akár természetessé is vállhatna az egymás előtti meztelenség.

2022. aug. 18. 09:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha nem is az utcán, de lehet otthon a lakásban, kertben udvaron, már elfogadott lesz meztelenül lenni.
2022. aug. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!