Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van aki hasonlóan érez?

Van aki hasonlóan érez?

Figyelt kérdés

Szóval mostanában gondolkodtam, hogy új ruhákat akarok venni.

Viszont amikor eljáratam jó pár különféle boltban sokszor azt tapasztaltam, hogy a lányoknak / nőknek sokkal több opciójuk van.

Sokkal színesebb és változatosabb öltözékek közül választhatnak.

Már kicsit kezdem unfairnek érezni, hogy külföldről kell rendelnem eléggé drágán, hogy legyen egy színesebb és szerintem jól kinéző rövidnadrágon, mert nincs kedvem megvenni az ezredik egyszínűt.

21/f

2022. aug. 7. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Vegyél nyugodtan nőit, ha nem látszik rajta egyértelműen hogy női. (Vagy ha bátor vagy, megveheted akkor is, ha látszik rajta.)

Plusz ha változatosabb, érdekesebb darabokra vágysz, akkor járj el turkálókba, használtruha-boltokba, ott ki lehet fogni egyedibb, érdekesebb darabokat.

2022. aug. 7. 01:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

Bár nem nagyon kísérleteznék olyan ruhákkal amik nőiesebbek, mert van amelyik furán állna rajtam és furán is néznének rám az emberek xd

Aztán ismerkedni sem könnyű, ha mindenki melegnek néz.

2022. aug. 7. 01:50
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

"Aztán ismerkedni sem könnyű, ha mindenki melegnek néz."

Persze, meg kell találni a határt, ami neked még belefér.

Tudom, hogy én nőként könnyen beszélek, de néha behúzok dolgokat a férfi oldalról is, ha csinosak és jól állnak. Illetve például Hádában irigykedve nézegettem ilyen tök szép színes, nagy grafikával nyomott, trópusi/hipszter stílusú férfitrikókat, ott a karkivágás kicsit túl nagy volt, hogy nőként hordja az ember, azt nem mertem felvenni. :)

Illetve én szoktam válogatni a gyerekosztályról is, kisfiú és kislány oldalról is, a nagyobbak jók szoktak lenni rám.

Szóval ki lehet mozogni a keretek közül kicsit, még ha a heteró férfiaknak sajnos kevesebb lehetőségük is van erre.

2022. aug. 7. 02:03
 4/5 anonim ***** válasza:
A hármassal egyetértek, én is mindegyik osztályról szoktam vásárolni
2022. aug. 7. 09:05
 5/5 Metionin ***** válasza:
92%
Igen, ebben igazad van. Valamiért a férfi ruhák sokkal egyhangúbbak. De néha belefutok ellenkező esetbe is, pl. a Cropp mintás férfipólói annyira királyak de általában az xs méret sátor lenne nekem. Az lenne a legjobb, ha a mintákkal kiadnának sima T-shirt fazont, karcsúsítottak, atlétát, topot és mindenki venné azt ami jó rá meg amelyiket szereti. Egyéb ruháknál is lehetne ilyen. Alapból elég sok ruha simán uniszex lenne, én is csak azt tudom mondani, hogy nézd át a női cuccokat is. A turikba is bevetheted magad, de ott is a női részleg dominál, viszont nagyobb méretekben is vannak tök jó cuccok, amikről nem ordít, hogy női, megéri átnyálazni azokat is.
2022. aug. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!