Pesten mennyire szokatlan, vagy jellemző, hogy gumicsizmát hordanak?
Figyelt kérdés
Egy kisebb városban élek, és pár napja volt itt egy nagyobb eső. Én ilyenkor mindig gumicsizmát hordok. Szeretem mert kényelmes, nagyon praktikus, ha vizes az utca, sőt szerintem jól is néz ki. Persze nem a zöld, "tanyasi", fajtáról van szó. Szürke Hunter-em van ami azért divatosabb. De ősztöl Pestre költözök, és arra lennék kíváncsi, mennyire szokatlan látvány ott, ha egy férfin gumicsizma van?2022. aug. 4. 09:02
11/14 anonim válasza:
Nem fognak szólni.Mert nem szól senki.De mondom hogy felesleges!
Nem Norvégiaban vagyunk vagy valami istenverte eszaki tenger melletti faluban ahol napokig esik meg viharkabatban gumicsizmaban mászkálnak a tengerészek!
De te tudod!
Gyakorlati haszna nem sok lesz ezt már most megmondom.
Vagy lesed hogy mikor szakad le az ég és gyorsan kimesz abban a félórában, vagy nem szól senki de télleg megmosolyogtató lesz ha pár csepp esóben,vagy borús időben végigkaristolsz a Blahán egy gumicsizmában.
3# voltam.
12/14 anonim válasza:
Hidd el, ha észre is venne valaki nem a cipőd miatt lenne. Amúgy senkit sem érdekel(sz). Nem leszel más Pesten, mint egy felszállt utas. Ennyi. Nem mennek oda hozzád beszélgetni, nem fognak megbámulni és azt se fogják tudni, hogy ki vagy.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak, aki érdemben tudott válaszolni. Ezek alapján redukálom majd inkább, a gumicsizma használatot, ha nem muszáj :D
2022. aug. 4. 12:58
14/14 anonim válasza:
A faltól falig leaszfaltozott városban nincs értelme a vízen, sáron aggódni. De mondjuk a budai erdőkben hóolvadáskor nem rossz ötlet, sőt. Szoktak látni ottan jönni fülig sáros embereket. Meg aztán vannak még azért olyan külső részek, ahol lócitromok között és disznószagban megy a 41-es villamos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!