Mi a véleményetek a Calvin Klein alsókról?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni néhány márkás alsót és nem tudok, hogy megéri-e a 4-5x magasabb árat. Most MST fecskéket hordok és ezeket néztem ki helyettük.
"Fecske alsónadrág - ZokniWebshop" [link]
"Buy Men's Steel Micro Hip Briefs Online in Hungary. B00H7NOGS0" [link]
2022. júl. 27. 20:30
11/14 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött, szerintem nagyon kényelmes. És egyáltalán nem "menőzésre" használom.
13/14 anonim válasza:
Mi döntsük el neked mi eri meg,?
Mennyi pénzed van? Ha kenyer helyett veszed akk nem éri meg. Am meg kit tenyleg miert minket kerdezel?
14/14 anonim válasza:
Nem éri meg.Nekem biztosan nem.A márkát fizeted meg.Ugyanolyan anyagból vehetsz 4 db gatyát.Ez nem űrtechnológiai cucc, hanem egy sima gatya. Pamutból, meg elasztan,gumi stb keverékéből+ruhafesték.
De ha neked megéri hogy a gatyagumin van egy felirat 4 x annyiért ,akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!