Mi a véleményetek a Calvin Klein alsókról?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni néhány márkás alsót és nem tudok, hogy megéri-e a 4-5x magasabb árat. Most MST fecskéket hordok és ezeket néztem ki helyettük.
"Fecske alsónadrág - ZokniWebshop" [link]
"Buy Men's Steel Micro Hip Briefs Online in Hungary. B00H7NOGS0" [link]
2022. júl. 27. 20:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, megéri, én is hordok ilyet
Igen, megéri, bár nem hordok ilyet
Vettem már ilyet és nem éri meg
Nem vennék ilyet
25 szavazat
1/14 anonim válasza:
Minden 40 kilós kiskancsón ez van.
2/14 anonim válasza:
En hordok ilyeneket fokent fecskealsokat.
3/14 anonim válasza:
Az egyesnek igaza van.40-42 derékméret a legnagyobb.Ez az XL es náluk!!
Ezek gyerekméretek.
Vicces!!
Nem tudnak ezek se férfiruhát csinálni hogy ilyen csontvázakra adnak ki cuccokat?
5/14 anonim válasza:
Semmi értelme, ugyan az a célja, ha a fazon tetszik akk olyan fazonúból vegyél olcsóbbat.( Egy alsógatyánál csak a hülye nézi a márkát, már bocsánat.)
Nőként mondom, h utálom azt, ha a fiúk, ffiak nadrágja felett látom az alsógatyájuk gumija, szvl amire rá van írva a márka...
19N
6/14 A kérdező kommentje:
Nem maga a márka reklámozása miatt kérdem, hanem mert többen mondták, hogy mennyivel jobb, mint amit én hordok, hogy pl selymesebb, meg ,,tágabb" és egyebek. Nem szándékozom a nadrágomon kívül hordani a fecskémet 😅
2022. júl. 29. 23:25
7/14 anonim válasza:
A dillemát eldöntheted.Veszel 1 db ot.Persze a szallítasi költség hatékonyabb ha egyszerre 10 et veszel,de inkább fizesd ki kétszer minthogy vegyél egy rakat valamit jópénzért ami elmegy,de semmi lényegeset nem ad az eddig hordott alsógatyáiddal szemben.
8/14 anonim válasza:
Megeri. Justin biebert is kerek hozza.
9/14 anonim válasza:
10/14 A kérdező kommentje:
9# néztem, de nem találtam fecskét
2022. aug. 11. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!