Ez a Calvin Klein hivatalos magyar weboldala?
www.calvinkleinhungary.top/
Rendeltem innen 3 db fehérneműt, 17000 Ft-ért, megkaptam emailben, viszont a tranzakciókban annyit ír, hogy 400 cny-t vont le. A kártyáról pedig 30000-t levett.
Semennyire, tipikus kamu oldal. Ez megnyitás nélkül is azonnal kiderül, ha elolvasod a nevét és a hozzá tartozó domaint. Bármi, amiben ott a hungary, mögötte pedig a top/club/vip és egyéb gagyi fantázianév, már egyből gyanús. Ha pedig megnyitod az oldalt, és irreális árak vannak, impresszum és eladói adat semmi, egyértelműen átverés.
Mitől és mikor átverés egy webshop:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Nagyon leegyszerűsítve: ha nincs impresszum (ami törvényi előírás), ne rendelj. Már itt megbukik, hogy egy ilyen oldal legális és hiteles.
Kamu oldal. Mint minden hasonló.
Rendeles ELŐTT kellett volna erdeklődnöd. Hetente több hasonló kerdes vanvitt... nike, tommy, adidas.... mindenfele márkákkal.
Csaló mind.
Nem. calvinklein.hu
Hivatalos oldalak általában a márkanév simán.
De nagyobb oldalakon is vannak igazi, nem hamisított márkás ruhák, pl. aboutyou, modivo, answear
Sziasztok!
Én is pont így jártam ezzel a weboldallal, rendelés sem jött meg? Gondolom a pénzt már nem lehet visszaszerezni..
Sziasztok!
Sajnos én is pórujartam... Ma reggel rendeltem az oldalról ...30500 Ft helyett közel 51.000 Ft vontak le ... Bankban egyből tiltották a kártyát írták a központba levelet ..elvileg még vissza tudják indítani az utalást ... Nálatok jelenleg mivan az ügyel ? Kaptatok vmi csomagot ? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!