Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a Calvin Klein hivatalos...

Ez a Calvin Klein hivatalos magyar weboldala?

Figyelt kérdés

www.calvinkleinhungary.top/

Rendeltem innen 3 db fehérneműt, 17000 Ft-ért, megkaptam emailben, viszont a tranzakciókban annyit ír, hogy 400 cny-t vont le. A kártyáról pedig 30000-t levett.

2022. jún. 12. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semennyire, tipikus kamu oldal. Ez megnyitás nélkül is azonnal kiderül, ha elolvasod a nevét és a hozzá tartozó domaint. Bármi, amiben ott a hungary, mögötte pedig a top/club/vip és egyéb gagyi fantázianév, már egyből gyanús. Ha pedig megnyitod az oldalt, és irreális árak vannak, impresszum és eladói adat semmi, egyértelműen átverés.

Mitől és mikor átverés egy webshop:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Nagyon leegyszerűsítve: ha nincs impresszum (ami törvényi előírás), ne rendelj. Már itt megbukik, hogy egy ilyen oldal legális és hiteles.

2022. jún. 12. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Kamu oldal. Mint minden hasonló.

Rendeles ELŐTT kellett volna erdeklődnöd. Hetente több hasonló kerdes vanvitt... nike, tommy, adidas.... mindenfele márkákkal.

Csaló mind.

2022. jún. 12. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem. calvinklein.hu

Hivatalos oldalak általában a márkanév simán.

De nagyobb oldalakon is vannak igazi, nem hamisított márkás ruhák, pl. aboutyou, modivo, answear

2022. jún. 12. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Tele van az oldal nyelvtani és helyesírási hibákkal, általában az is árulkodó jel.
2022. jún. 12. 15:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Yesn't!
2022. jún. 12. 19:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Ennek már a nevén látszik, hogy valami kamu szar.
2022. jún. 12. 20:12
 7/11 andreamária válasza:

Sziasztok!

Én is pont így jártam ezzel a weboldallal, rendelés sem jött meg? Gondolom a pénzt már nem lehet visszaszerezni..

2022. júl. 8. 00:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem jött semmi, csak egy nyaklánc, egy ezüst kővel benne.. Még vámot is raktak rá. Fogalmam sincs honnan jött, én nem rendeltem ilyet…
2022. júl. 14. 13:38
 9/11 andreamária válasza:
És a bankodnak jelezted vagy a pénzed vissza tudtad szerezni? Nekem még vizsgálja a bank😅
2022. júl. 18. 21:17
 10/11 anonim válasza:

Sziasztok!

Sajnos én is pórujartam... Ma reggel rendeltem az oldalról ...30500 Ft helyett közel 51.000 Ft vontak le ... Bankban egyből tiltották a kártyát írták a központba levelet ..elvileg még vissza tudják indítani az utalást ... Nálatok jelenleg mivan az ügyel ? Kaptatok vmi csomagot ? Köszönöm

2022. nov. 25. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!