Találtam egy személyigazolványtartót, iratokkal. Az jó, ha postán feladom a tulajdonosnak?
Figyelt kérdés
Van benne egy személyigazolvány, lakcímkártya, adóigazolvány, taj kártya, jogosítvány, meg néhány hűségkártya.
A lakcímkártyán szereplő cím hozzám messze van, (kb. 190-200km) nem tudom megoldani az odautazást.
A lakcímkártyán szereplő címre elpostázzam, vagy ilyen iratokat nem szoktak postázni?
Arra gondoltam még, hogy leadom a rendőrségen.
Melyik megoldás lenne a legjobb?
(Telefonszám nincs a személyigazolványtartóban, Facebookon nem találtam meg a tulajdonost a neve, városa alapján).
2022. ápr. 9. 23:03
1/8 anonim válasza:
Postán szerintem elveszhet. Inkább a rendőrség.
6/8 anonim válasza:
#5, értő olvasás? "Facebookon nem találtam meg a tulajdonost"
Btw, kezdésnek.
7/8 Noren1989 válasza:
Bocsmàr, nem olvastam végig.
Semmi köze az értő olvasàshoz, megjegyzem.
8/8 anonim válasza:
Rendőrségen le kell adni, majd bemegy érte. Egyáltalán nem biztos, hogy az adott lakcímen lakik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!