Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok ciki egyetemi koli...

Srácok ciki egyetemi koli zuhanyzóban borotválkozni odalent? Felvettek egyetemre és valószínű kolis leszek. Úgy tudom közös zuhanyzó van, nem szobánként. Ritkán fogok hazajárni.

Figyelt kérdés

Egyetemi koliban szokták borotválni a farkukat a kolisok vagy szőrösen hagyják. Melyik a ciki borotválni a koli zuhanyzóban vagy szőrösen hagyni.

Szemérmes vagyok kicsit, de a kényelem miatt borotválni vagy borostásra szoktam nyírni a farkam körül. Ezt ki, hogy oldja meg?

2022. júl. 23. 19:17
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%

Nyugodj meg, nem érdekel senkit.

8 évig voltam kolis, mindenhol borotválkoztunk. Csak legyen letakarítva magad után.

De hidd el hamar el fogod engedni ezt a feszkót mikor meglátod hogy más is ezt csinálja.

A fiatalabb korosztálynak már alapszükségletté vált az intim szőrtelenítés, szóval nem fognak sem megbámulni, sem kigúnyolni miatta. Főleg nem egyetemen. Ott amíg nem veszed el más kajáját/piáját/partnerét, nem fognak veled foglalkozni.

2022. aug. 1. 00:21
 22/32 anonim ***** válasza:
39%

"De hidd el hamar el fogod engedni ezt a feszkót mikor meglátod hogy más is ezt csinálja."

Na látod!A 21#es is a többiekkel , közösen borotválta!Többen, együtt nekiálltok borotválni a répát, és akkor nem lesz semmi gond!

2022. aug. 1. 01:42
 23/32 NTBS ***** válasza:
Csináld a szobában.
2022. szept. 18. 22:00
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nemigazán érdeklik egymást az ilyenek a koliba. A koliban úgy is átalakulnak kicsit a szokásaid majd és lehet nem fogod olyan sűrűn borotválni. Gyorsabban és hamarabb tudsz vele végezni ha veszel egy vízálló zuhany alatt is használható testszőrnyírót amivel gyors áttolod az olyan helyeken és kész is.

Meg van 2 opciód, vagy korábban elmész mint a többiek és nyugodtan megcsinálod, vagy elmész később amikor a nagyrésze végzett és akkor csinálod meg.

2022. szept. 19. 08:15
 25/32 anonim ***** válasza:
26%
Nem nagy ügy.A szobatársak egymásnak csinálják.Ez a szokás.
2022. szept. 19. 14:00
 26/32 anonim ***** válasza:
55%

25.

Legalábbis a melegek. Más okot nem látok arra, hogy valaki miért nem tudja lekapni a sajátját. A képüket is egymásnak borotválják? Mert annál tényleg semmit nem lát a delikvens tükör nélkül, úgyhogy sokkal indokoltabb.

2022. szept. 19. 15:27
 27/32 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk anno gimis koleszban is majdnem mindenki borotválta. Nem csináltunk belőle nagy ügyet.

Érdekes módon inkább az volt a feltűnő, ha valakinek nagyon szőrös volt, de ez max 2-3 srác lehetett.

2023. febr. 10. 12:19
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem ciki
2023. máj. 5. 18:51
 29/32 anonim ***** válasza:
26%
Én a szobatársamét szoktam.Ő meg az enyémet.Ez a szokás.Teljesen természetes.
2023. máj. 5. 18:57
 30/32 anonim ***** válasza:
27%

29.

Ennyire bénák vagytok?

2023. máj. 5. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!