Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok ciki egyetemi koli...

Srácok ciki egyetemi koli zuhanyzóban borotválkozni odalent? Felvettek egyetemre és valószínű kolis leszek. Úgy tudom közös zuhanyzó van, nem szobánként. Ritkán fogok hazajárni.

Figyelt kérdés

Egyetemi koliban szokták borotválni a farkukat a kolisok vagy szőrösen hagyják. Melyik a ciki borotválni a koli zuhanyzóban vagy szőrösen hagyni.

Szemérmes vagyok kicsit, de a kényelem miatt borotválni vagy borostásra szoktam nyírni a farkam körül. Ezt ki, hogy oldja meg?

2022. júl. 23. 19:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem ciki. Fordulj be a fal felé, és úgy borotváld és mosd a farkadat. Én legalábbis a máséra sem vagyok kíváncsi, meg a magamét sem óhajtom fiúknak mutogatni.
2022. júl. 23. 19:40
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomóan szokták nálunk a közös zuhanyzóban borotválni. Mindenki leszarja mit csinál a másik, amíg tisztán van otthagyva a zuhanyzó.

Sajnos van egy-két paraszt aki otthagyja a szőrét.

Olyanról is tudok, aki a szobájában a mosdókagylóba nyomja.

2022. júl. 23. 19:42
 3/32 anonim ***** válasza:
54%
Elég érett vagy te már az egyetemhez?
2022. júl. 23. 20:20
 4/32 anonim ***** válasza:
24%
nekem haverom meg segitett is a koliba 🥵
2022. júl. 23. 20:37
 5/32 anonim ***** válasza:
26%
Nem kellene önmagadnak csinálnod,ha csináltathatnád mással is.Megkérsz egy másik srácot,persze csak akkor ha női jelentkező nincs a feladatra,és mikor végzett,hálád jeleként egyből ki is próbálhatod vele.
2022. júl. 23. 21:21
 6/32 A kérdező kommentje:

Akkor mindenki normálisan kezeli, ha lent borotválkozom miközben más is zuhanyzik? Akkor is ha a fal felé fordulok, azért felismerhető, hogy épp borotválom a farkam. Nem nagyon szeretem szőrösen, mert sokat takar :D szóval jó hír

Máshol is ez a helyzet?

2022. júl. 23. 21:21
 7/32 anonim ***** válasza:
85%
Senki le se szarja, hogy mennyi időn át tusolsz vagy épp recskázol-e bent. Örülnek, hogy higiénikus vagy.
2022. júl. 23. 21:25
 8/32 A kérdező kommentje:
A zuhanyzóban azért biztos nem verném ki, amit más is használ
2022. júl. 23. 21:26
 9/32 anonim ***** válasza:
92%
Az én kolimban is ott borotválják, nincs abban semmi. Befordulsz a fal felé és kész. Igazából csak azt nem értem mi a szarért nem lehet egy 500 forintos függönyt feltenni. Akár ki is fizetném. Ennyit megérne nekem, hogy még véletlenül se kelljen mások meztelen seggét nézegetnem.
2022. júl. 23. 21:53
 10/32 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem sincs belőle gond. Max. pár hetet vársz, hogy kitapasztald a körülményeket. Ha más is ott borotválja, akkor te is nyugodtan csinálhatod ott. Ha mások nemigazán szokták, akkor is csinálhatod, legfeljebb a fal felé fordulsz.

Gondolom 2-3 hetente azért hazajársz majd, legrosszabb esetben otthon borotválod le.

2022. júl. 24. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!