Srácok ciki egyetemi koli zuhanyzóban borotválkozni odalent? Felvettek egyetemre és valószínű kolis leszek. Úgy tudom közös zuhanyzó van, nem szobánként. Ritkán fogok hazajárni.
Egyetemi koliban szokták borotválni a farkukat a kolisok vagy szőrösen hagyják. Melyik a ciki borotválni a koli zuhanyzóban vagy szőrösen hagyni.
Szemérmes vagyok kicsit, de a kényelem miatt borotválni vagy borostásra szoktam nyírni a farkam körül. Ezt ki, hogy oldja meg?
Egy csomóan szokták nálunk a közös zuhanyzóban borotválni. Mindenki leszarja mit csinál a másik, amíg tisztán van otthagyva a zuhanyzó.
Sajnos van egy-két paraszt aki otthagyja a szőrét.
Olyanról is tudok, aki a szobájában a mosdókagylóba nyomja.
Akkor mindenki normálisan kezeli, ha lent borotválkozom miközben más is zuhanyzik? Akkor is ha a fal felé fordulok, azért felismerhető, hogy épp borotválom a farkam. Nem nagyon szeretem szőrösen, mert sokat takar :D szóval jó hír
Máshol is ez a helyzet?
Szerintem sincs belőle gond. Max. pár hetet vársz, hogy kitapasztald a körülményeket. Ha más is ott borotválja, akkor te is nyugodtan csinálhatod ott. Ha mások nemigazán szokták, akkor is csinálhatod, legfeljebb a fal felé fordulsz.
Gondolom 2-3 hetente azért hazajársz majd, legrosszabb esetben otthon borotválod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!