Közös zuhanyzóban ciki borotválkozni?
Lent. Intim terület. Nem tudom lesz-e függöny. Mi a szokás, amikor mindenki lát? Két hetes tábor lesz, eléggé szőrös vagyok már 2-3 nap után, szóval mindenképpen borotválni kellene. Más hogy oldja meg? Gyantázni nem tudok, próbáltam de 2 húzás után feladtam nagyon fájt, kozmetikusra nincs pénzem. Vagy nem ciki, ha szőrös? Nekem az nem nőies, fekete a szőr. Kicsit szét vagyok csúszva, bocs. nincs kitől kérdeznem.
16L
Dehogy ciki!
A kérdés feltevésed alapján úgy tűnik még sosem voltál ilyen táborban. Én sportoltam régen és ma is, bizton állítom teljesen elfogadott dolog borotválkozni a zuhanyzóban. Mégis hol a fenébe kéne? Ez egy tábor, együtt lesztek egész nap. Inkább azt tartanám furának, hogy valakinek ezért az éjszaka közepén kell kimennie.
Nyugi, a többi csaj is borotválja. "Lent" is.
#1 vagyok
Én sem tartom cikinek, mindenki úgy kezeli a privát területeit, ahogy akarja. Én csak a kérdésre reflektáltam :)
És szerintem mindenki az életében legalább 1x borotvált odalent is, szóval természetes dolog, ha valaki meg kicikiz ez miatt, annak tedd fel a borotvát a s&ggébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!