Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok ciki egyetemi koli...

Srácok ciki egyetemi koli zuhanyzóban borotválkozni odalent? Felvettek egyetemre és valószínű kolis leszek. Úgy tudom közös zuhanyzó van, nem szobánként. Ritkán fogok hazajárni.

Figyelt kérdés

Egyetemi koliban szokták borotválni a farkukat a kolisok vagy szőrösen hagyják. Melyik a ciki borotválni a koli zuhanyzóban vagy szőrösen hagyni.

Szemérmes vagyok kicsit, de a kényelem miatt borotválni vagy borostásra szoktam nyírni a farkam körül. Ezt ki, hogy oldja meg?

2022. júl. 23. 19:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%
Elfordulsz, leborotválod. Senkit nem fog érdekelni.
2022. júl. 24. 13:47
 12/32 anonim ***** válasza:
15%
Ennyire nincs egész héten egyetlen pillanat se, amikor magányodra zárhatsz valahol legalább egy szekrényajtót? Hát akkor menj ki valami erdőbe, ha szégyellős vagy - megértem, én se szívesen csinálnék ilyet mások előtt.
2022. júl. 24. 13:49
 13/32 anonim ***** válasza:
97%
Senkit nem fog érdekelni, csak ne hagyd ott szőrösen a zuhanyzót. Mások is szoktak ott borotválkozni, nem ciki.
2022. júl. 24. 18:29
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Nézz azért szét van e kamera mer live be megy az előcsarnok pihenőjében.
2022. júl. 24. 19:36
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Milyen kényelem miatt?
2022. júl. 24. 20:08
 16/32 anonim ***** válasza:
94%

Senkit nem érdekel amúgy

Annak idején koliba 99%-nak borotvált meg trimmelt volt

Senki sem csinál ebből ügyet

Mi anno ráadásul csak törcsibe mentünk a zuhanyzóba és a szobában öltöztünk utána fel

Hárman voltunk egy szobában hogyha pl egy vagy két ember a szobából áthívta 1-2 szaktársát haverját megbeszélni valamit abból se csináltunk ügyet ha 2 helyett 4-5 ember előtt kellet átöltözni fiúk közt nincs szégyelni való

2022. júl. 25. 00:26
 17/32 A kérdező kommentje:

Azt hittem nagyon ciki ilyen helyen fanszőrt borotválni. A függönyt én sem értem, hogy miért nem lehet feltenni. Főleg egyetemen, ahol azért már mindenki felnőtt és nem biztos, hogy mindenki megakarja tartani a danszőrét vagy a hónaljszőrét. Ez mégis csak egy intimebb tevékenység, amit nem akarunk mások előtt csinálni.

De tök jó, hogy akkor nem kell visszanövesztenem a szőrt és nem néznek ferde szemmel, ha lent borotválkozom

2022. júl. 28. 13:15
 18/32 anonim ***** válasza:
18%

A szobában nem tudja leborotválni a lakótársad?

Mégsem nézi akkor mindenki,aki belép a zuhanyzóba.Ez olyan dolog hogy nem kíváncsiak ugyan de ha épp előttük vagy,akkor mit tehetnenek.Latják. nem fogják hirtelen eltakarni az arcukat.Ez kellemetlen lesz neked.

2022. júl. 28. 13:33
 19/32 anonim ***** válasza:
96%

18.

Mi? Miért kéne a lakótársának borotválni a másikét??

2022. júl. 28. 13:39
 20/32 A kérdező kommentje:

Hülyéskedik

Zavar ha mások látnak meztelen, de nem érzem kínosnak.

Amit kínosnak érzek az az, hogy más azt látja, hogy a lőcsöm borotválom és ez nem olyan szituáció, amit más előtt olyan magabiztosan tennék

2022. júl. 28. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!