Srácok ciki egyetemi koli zuhanyzóban borotválkozni odalent? Felvettek egyetemre és valószínű kolis leszek. Úgy tudom közös zuhanyzó van, nem szobánként. Ritkán fogok hazajárni.
Egyetemi koliban szokták borotválni a farkukat a kolisok vagy szőrösen hagyják. Melyik a ciki borotválni a koli zuhanyzóban vagy szőrösen hagyni.
Szemérmes vagyok kicsit, de a kényelem miatt borotválni vagy borostásra szoktam nyírni a farkam körül. Ezt ki, hogy oldja meg?
Senkit nem érdekel amúgy
Annak idején koliba 99%-nak borotvált meg trimmelt volt
Senki sem csinál ebből ügyet
Mi anno ráadásul csak törcsibe mentünk a zuhanyzóba és a szobában öltöztünk utána fel
Hárman voltunk egy szobában hogyha pl egy vagy két ember a szobából áthívta 1-2 szaktársát haverját megbeszélni valamit abból se csináltunk ügyet ha 2 helyett 4-5 ember előtt kellet átöltözni fiúk közt nincs szégyelni való
Azt hittem nagyon ciki ilyen helyen fanszőrt borotválni. A függönyt én sem értem, hogy miért nem lehet feltenni. Főleg egyetemen, ahol azért már mindenki felnőtt és nem biztos, hogy mindenki megakarja tartani a danszőrét vagy a hónaljszőrét. Ez mégis csak egy intimebb tevékenység, amit nem akarunk mások előtt csinálni.
De tök jó, hogy akkor nem kell visszanövesztenem a szőrt és nem néznek ferde szemmel, ha lent borotválkozom
A szobában nem tudja leborotválni a lakótársad?
Mégsem nézi akkor mindenki,aki belép a zuhanyzóba.Ez olyan dolog hogy nem kíváncsiak ugyan de ha épp előttük vagy,akkor mit tehetnenek.Latják. nem fogják hirtelen eltakarni az arcukat.Ez kellemetlen lesz neked.
18.
Mi? Miért kéne a lakótársának borotválni a másikét??
Hülyéskedik
Zavar ha mások látnak meztelen, de nem érzem kínosnak.
Amit kínosnak érzek az az, hogy más azt látja, hogy a lőcsöm borotválom és ez nem olyan szituáció, amit más előtt olyan magabiztosan tennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!