Lányoknak mennyire fontos egy fiúban hogy milyen az öltözködési stílusa?
Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 19:31
1/6 anonim válasza:
Sokaknak fontos, de általában nem ez a döntő.
2/6 anonim válasza:
Nem nagyon fontos. Bár nekem volt egyszer egy falusi pasim, aki mindenhova melegítőnadrágban járt, az azért már nekem is sok volt. Megértem, hogy a helyi kocsmába az is megfelel, de azért csajozni ne abban jöjjön már, ha egyszer én is felveszek a kedvéért szoknyát és magassarkút.
3/6 anonim válasza:
Alapvetően. Már alapban elmondja, hogy ki/mi a srác.
4/6 A kérdező kommentje:
2-es, azért a melegítő manapság már eléggé trendi lett és vannak igényes melegítők is, de az ilyen csöves leevett lyukas melegítőt megértem h nem szimpi :D
2022. júl. 20. 20:50
5/6 anonim válasza:
#4 A 2. vagyok, nekem mondjuk eleve semmilyen melegítő nem tetszik utcára, emberek közé, de ezek amolyan legalja putris cuccok voltak, amiket anyuka már többször megvarrt stb. És nem azért, mert nem lett volna pénzük venni egy darab normális nadrágot, amiben Pistike el tud menni vizsgázni, templomba meg randevúra... Csak sz.rt rá az egész család, mert igénytelenek. Nem véletlenül csak ex az illető.
6/6 A kérdező kommentje:
Az viszont a te személyes véleményed hogy neked nem jönnek be a melegítők, ezzel semmi baj nincs is, mindenkinek különböző dolgok tetszenek de abban szerintem mind megegyezhetünk akkor hogy van egy bizonyos szint ami már sok ha igénytelen az illető
2022. júl. 21. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!