Mennyire fontos nektek a márkanév/minőség?
Tudom, nem mindig jár kéz a kézben a kettő (márka=minőség dolog).
Milyen százalékban vesztek márkás ruhadarabokat? Ha igen, mi (k) a kedvenc (ek)? Meg szoktatok-e figyelni, hogy máson mi van, milyen ruhadarabokat hord?
Semennyire sem. A minőség, ahogy te is említetted, nem a névvel kezdődik.
Figyelni sem szoktam egyáltalán.
Két márkás darabom van. Az pedig a táskám(furla) és a napszemüvegem(versace).
Most már ragaszkodok kiegészítőkben a markánsabb darabokhoz, de normál hétköznapi viseletre tök mindegy. Még a cipő az ami fontos, hogy kényelmes legyen, de ott úgy vagyok, hogy 10 ezer alatt nem veszek(hacsak nem leértékelt).
Ami a napszemüvegem illeti ég és föld a különbség a gagyi 2000 ft-osokhoz képest. Köztes kategóriában nem volt szemüvegem, így összehasonlitasi alapom nincs.
Mennyire fontos nektek a márkanév/minőség?
A minőség nagyon fontos, a márka szinte egyáltalán nem.
*
Milyen százalékban vesztek márkás ruhadarabokat?
Amilyen százalékban találok jó minőségűt versenyképes áron.
*
Meg szoktatok-e figyelni, hogy máson mi van, milyen ruhadarabokat hord?
Meg. Az, hogy hogyan öltözik valaki a viselkedésével és gesztusaival együtt ad egy jó fogódzót, hogyan érdemes hozzáállni.
Szeretem a jó dolgokat, de nem veszek márkás cuccokat. Van 2 db MK táskám, 1 Taifun táskám, 1 Ray Ban szemüvegem és egy Kate Spade fulim. Ezek, amik prémium márkák. Cipőben vannak Converse, Nike, Mustang cipőim, ruhákban csak fast fashion.... H&M, Mohito ilyenek.
Nem a márkát nézem másokon sem hanem az összhatást, persze azért ha úgy van, kiszurom, ha valakinek valami klassz márkás valami van.
Őszinte leszek, 3 gyerekem van, főállású anyuka vagyok, édesanyám vállalkozásaban dolgozom, nincs szükségem prémium irodai ruhákra, így nem is veszek.
Pedig van havi kb 80-90 ezrem csak elkolteni magamra, abból tudnék venni vagy felretenni. De inkább veszek h&m ruhákat, plusz sminkeket, minőségi hajápoló termékeket, pothaj stb.... :)
Nekem egyedül cipőnél számít a márka. Ott sem maga a jelzés, hanem a funkció, pl. Nikenak jó futócipői vannak.
Más ruhánál nem foglalkoztat különösebben, hogy van-e rajta márkás logó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!