Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire fontos nektek a...

Mennyire fontos nektek a márkanév/minőség?

Figyelt kérdés

Tudom, nem mindig jár kéz a kézben a kettő (márka=minőség dolog).

Milyen százalékban vesztek márkás ruhadarabokat? Ha igen, mi (k) a kedvenc (ek)? Meg szoktatok-e figyelni, hogy máson mi van, milyen ruhadarabokat hord?

2021. aug. 28. 18:57
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Semennyire sem. A minőség, ahogy te is említetted, nem a névvel kezdődik.

Figyelni sem szoktam egyáltalán.

2021. aug. 28. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Két márkás darabom van. Az pedig a táskám(furla) és a napszemüvegem(versace).

Most már ragaszkodok kiegészítőkben a markánsabb darabokhoz, de normál hétköznapi viseletre tök mindegy. Még a cipő az ami fontos, hogy kényelmes legyen, de ott úgy vagyok, hogy 10 ezer alatt nem veszek(hacsak nem leértékelt).

Ami a napszemüvegem illeti ég és föld a különbség a gagyi 2000 ft-osokhoz képest. Köztes kategóriában nem volt szemüvegem, így összehasonlitasi alapom nincs.

2021. aug. 28. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire fontos nektek a márkanév/minőség?

A minőség nagyon fontos, a márka szinte egyáltalán nem.

*

Milyen százalékban vesztek márkás ruhadarabokat?

Amilyen százalékban találok jó minőségűt versenyképes áron.

*

Meg szoktatok-e figyelni, hogy máson mi van, milyen ruhadarabokat hord?

Meg. Az, hogy hogyan öltözik valaki a viselkedésével és gesztusaival együtt ad egy jó fogódzót, hogyan érdemes hozzáállni.

2021. aug. 28. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a jó dolgokat, de nem veszek márkás cuccokat. Van 2 db MK táskám, 1 Taifun táskám, 1 Ray Ban szemüvegem és egy Kate Spade fulim. Ezek, amik prémium márkák. Cipőben vannak Converse, Nike, Mustang cipőim, ruhákban csak fast fashion.... H&M, Mohito ilyenek.

Nem a márkát nézem másokon sem hanem az összhatást, persze azért ha úgy van, kiszurom, ha valakinek valami klassz márkás valami van.

Őszinte leszek, 3 gyerekem van, főállású anyuka vagyok, édesanyám vállalkozásaban dolgozom, nincs szükségem prémium irodai ruhákra, így nem is veszek.

Pedig van havi kb 80-90 ezrem csak elkolteni magamra, abból tudnék venni vagy felretenni. De inkább veszek h&m ruhákat, plusz sminkeket, minőségi hajápoló termékeket, pothaj stb.... :)

2021. aug. 29. 01:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A minőség valamennyire fontos. Próbálok jó ár-minőség arányú ruhákat venni. A márka viszont abszolút hidegen hagy, nem érdekel mi van a címkére írva. Kb a két kezemen meg tudnám számolni, hogy életemben hány igazán márkás ruhát, cipőt vettem.
2021. aug. 29. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A minőség fontos,márka nem.Olyan ruhát,cipőt veszek,ami évekig kitart.Néha fast fashion,de ott se mindegy melyik boltba milyen ruhát veszek,mert mindenhol más válik be.Magyar gyártmányú a legtöbb ruhám,cipőből csak bőrt hordok.
2021. aug. 29. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tornacipőkből szeretem a márkásat. Nem nagyon drága dolgokra kell gondolni, csak mondjuk előbb veszek egy Nike vagy egy Adidas cipőt, mint egy sima CCC sajátmárkásat. Nem tudom miért, de valamiért nekem ez számít. Másban nem érdekel a márka.
2021. aug. 30. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyedül cipőnél számít a márka. Ott sem maga a jelzés, hanem a funkció, pl. Nikenak jó futócipői vannak.

Más ruhánál nem foglalkoztat különösebben, hogy van-e rajta márkás logó.

2021. szept. 1. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!