Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lett ez az alapszett a...

Miért lett ez az alapszett a lányok körében a konditermekben?

Figyelt kérdés

Nem is kötözködni akarok. És igen, most általánosítok, akinek meg nem inge...

Szóval: csak sportmelltartó, minél szûkebb seggkiemelő leggings, szigorúan fehér cipővel. Komolyan majdhogynem egyenruha. :D Ez most valami verseny köztük, hogy ki viseli jól, vagy mi?

2022. júl. 17. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Mindenki abban sportol, amiben akar, nem? Amiben kényelmesen érzi magát.

Én csak futni járok, de ezt a szettet vettem meg tavaly hozzá:

[link]

Nyárra meg ezt a fehér rövid nacit vettem, hogy ne hosszúban fussak:

[link]

Már untam, hogy egyszerű pólóban és rövidnadrágban fussak, miközben simán megengedhetem, hogy egy kicsit itt is adjak magamra. Sőt, örülök is, hogy csak sportmelltartóban futok, mert ilyenkor nyáron még napoztatom is a bőröm így.

És akinek meg jó alakja van, az még erre rátesz egy ilyen szettel. Most akkor azt is megkérdezhetnéd, hogy az utcán miért visel sok nő testhez simulós ruhát. Na, hasonló a helyzet itt is, szerintem.

2022. júl. 17. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
A csajok folyton utanozzak egymast. Nem csak a kondiban, hanem mindenhol. Rengeteg egyforma lany van, es az a vicc hogy mind olyan eredtinek hiszi magat 😁
2022. júl. 17. 20:36
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Olyanok benne, mint valami rossz pankrátorok.
2022. júl. 17. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Mert ezt reklámozzák az influencerek, ezt viselik mások, és a divatot/trendet követő lányok nem gondolkoznak önállóan hanem az eléjük tett példát utánozzák. Mindenben.
2022. júl. 17. 21:30
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

"Imádom" mikor egyeseknek csak odaáig terjed az értelmi szintjük, hogy csak a piros gombot nyomogatják, de indokolni már nem tudnak. 😒🤦🙄

I❤️GyK

2022. júl. 17. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Sportmelltartó kényelmes, így azt totál meg tudom érteni, meg így majdnem 40 fokban még egy réteg póló is idegesítő tud lenni. Így viszont nem érzem úgy, hogy ahogy tapad hozzám valami, korlátozna.

A leggings nekem kicsit fura érzés lenne emberek között, akkor már inkább egy olyan kétrétegű fitness nadrág, amit decathlonban is lehet kapni, tudod, fekete tapadós alsó rész, és egy bővebb felső, hogy ne bámuljon már mindenki. A cipő meg, ami kényelmes, fehér könnyen koszolódik lol.

Szóval bár van olyan része is, hogy ha jól néz ki valaki, tetszik, amit lát a tükörben, akkor azért könnyebb dolgozni. Vagy van, akinek szimplán ez a kényelmesebb. De van, aki meg ugye csak hiúságból, pasizni jár az edzőterembe. Mindenki kiválaszthatja azt az indokot, ami neki a legjobban tetszik.

2022. júl. 17. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:
44%

Jól látod kérdező!

Én ezt azért nem tudom hova tenni mert az egyik ruha üti a másikat.

A sportmelltartó oké mert kényelmesen mozogsz benne és kis felületen ér hozzád, tehát szellőzik, de ami ezt a bokáig érő cicagatyát illeti, azt nem tudom hová tenni.

Mi az értelme? Felül mondhatni semmi, alul meg bokáig beöltözünk? Minek?

Egy sima rövid gatya nem esztétikusabb lenne? Mondjuk de! Ha nem a pitcsájukat mennének mutogatni edzés helyett..

F.

2022. júl. 18. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
En nem banom. Hordjak csak 😀 Sokuknak nagyon jolall 👀
2022. júl. 18. 12:29
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Passzos ruha nem akad be semmibe.
2022. júl. 18. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
30%

9.

A pasik a térdig érő bő szárú függönyeikbe, (bermuda) mikbe akadnak be?

Csak úgy érdeklődnék.

2022. júl. 18. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!