Miből élhetnek a konditermekben ezek a szétgyúrt, széttetovált, nem a tudósklubb elit tagjainak kinéző egyének?
Munkából. Ők nem egy külön embercsoport, ők ugyanúgy végezhetnek a szakácstól a mérnökig bármilyen munkát. Egy autót lízingre is lehet venni, a minőségi ruhákra meg épeszű ember inkább összespórol minthogy a 💩 kínai rongyokat vegye minden héten.
Többnyire a szimpla irigység mondottja azt az emberekkel amit te leírtál ide.
Egy tipikus irigy kutya vagy aki sztereotípiák alapján ítél.
nem a testépítőkről beszélek, az ilyen agyontetovált, a szeme se áll jól féle emberekről.
Persze, sok szakács lízingel S mercit meg A8at
Én lehetek az egyik akiről beszélsz valószínűleg....
Egy Volkswagen arteonnal járok, márkás ruhákban, és igen van arany láncom és tetoválásom is.
2 éve 6 hónapot dolgoztam Ausztriában hús iparban.
Havi 2100 eurót fizettek akkor.
Hitelre hoztam ki a kocsit, az volt az álmom.
És nyilván minőségi, márkás ruhákat is vásároltam. Főleg hogy lassan a kínai sz.ar is annyiba kerül mint egy minőségi ruha.
A márkás holmikat előtte is megvettem mindig.
Minden hónapban vettem 1 pólót ,1 pulcsit vagy nadrágot , ami épp kellett így az évek során nyilván már tele velük a szekrény .
Arany láncot szülőktől kaptam évekkel ezelőtt ballagásra, illetve 1 van amit vásároltam magamnak amikor Ausztriában melóztam.
Pénzem is van mindig mivel spórolok már rég, amellett hogy én is szeretek azért szórakozni .
Nem mondom, vannak rossz arcú emberek akikről kB le lehet olvasni mivel foglalkoznak. De azért ezeket elérni abszolút nem tartom nehéznek a mai világban. A barátaim egy része kB ugyan így érte el ezeket ( autó , ruhák stb) illetve vannak barátaim akiknek a szülei tehetősek így nyilván alapból megvan mindenük.
29/F
3 havi bejelentett munkaviszony kellett hozzá
1500 euró felett kellett lennie a fizetésemnek
Ennyi.
Mintha manapság csak tudásklub tagsággal lehetne jól keresni.
Vállalkozás / üzlet, személyi edzőség, építkezés (manapság egy jó szakember k...a jól keres) pl.
persze, építkezés xdd
ezek nem személyi edzők, olyanok mint M. Ricsi és társaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!