Szerintetek is az elit gyúrósok nem házi gymben edzenek, hanem menő edzőtermekben?
Egyik kérdésnél láttam itt, valaki kérkedett, hogy neki van otthoni terme, és hogy mekkora valaki.
Én nem kispályás vagyok (kb. 15 év edzésmúlt, brutál forma), pénz/hely is van, de nem építek otthon termet.
Az ok egyszerű. Semmi sem helyettesíti azt az életérzést, amit egy teremben kapok.
Elismerő tekintetek, jó nők, kiváló hangulat. Olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket nézek valamibe (tesznek azért, hogy patent forma legyen nyárra), nem pedig otthon egyedül vagy valamelyik ismimmel kuksolok a termemben.
Szerintem nem igaz az, hogy aki pénzes, az otthon épít termet. Pont ellenkezőleg, sokan smuciskodásból szoktak otthon termet berendezni, mert sajnálják, azt a havi 20-30k-t, ami az edzőteremre, meg a ruházatra kell. Jó, lehet kevés összeget mondtam, de ennyiből azért már ki lehet fogni jó helyeket.
Nekem 3 komoly testépítő ismim van, mindannyian elit kategóriába tartozunk. Nem vagyunk kispályások. Nagyon durva formával, évtizedekről van szó.
Én speciel holnap összedobhatnék egy termet, van hely meg zseton.
De eszem ágába sem jutna.
És kit érdekel,hogy te,meg mások hol edzetek,szerinted?
Én otthon.No és?
Smucig vagyok? Nekem az is jó,ha ezt gondolod.
Szerintem nem.Csak a tö.öm van tele a nyálveréstől például.
Meg úgy általában a tömegtől,meg a sok kis feszengő b..rátortól.
Van,akinek meg az jön be.Van,aki a jó zene miatt jár oda,vagy a gépek miatt,a jó p.nák miatt, a szauna miatt stb..
No és?
Nem értem,hogy ez miért olyan felfoghatatlan dolog,amiről meg kéne hozni egy általános érvényű igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!