Szerintetek is az elit gyúrósok nem házi gymben edzenek, hanem menő edzőtermekben?
Egyik kérdésnél láttam itt, valaki kérkedett, hogy neki van otthoni terme, és hogy mekkora valaki.
Én nem kispályás vagyok (kb. 15 év edzésmúlt, brutál forma), pénz/hely is van, de nem építek otthon termet.
Az ok egyszerű. Semmi sem helyettesíti azt az életérzést, amit egy teremben kapok.
Elismerő tekintetek, jó nők, kiváló hangulat. Olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket nézek valamibe (tesznek azért, hogy patent forma legyen nyárra), nem pedig otthon egyedül vagy valamelyik ismimmel kuksolok a termemben.
Szerintem nem igaz az, hogy aki pénzes, az otthon épít termet. Pont ellenkezőleg, sokan smuciskodásból szoktak otthon termet berendezni, mert sajnálják, azt a havi 20-30k-t, ami az edzőteremre, meg a ruházatra kell. Jó, lehet kevés összeget mondtam, de ennyiből azért már ki lehet fogni jó helyeket.
Otthoni terem előnyei: nem kell utazni(főleg vidéken ahol lehet csak 5 faluval arrébb van terem), boxerban vagy akár mesztelenül is edzhetsz, azt csinálsz amit akarsz. Egy fasza keret, pad, tárcsák, súlyzókészlet (1.5 millából sztem elég jót lehetne építeni).
hátrányai: nincs 512335 gép, futópadok, társaság (ha hiányzik, de szerintem a legtöbb ember annak örül, ha kevesen vannak), nem biztos hogy valaha is megtérül az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!