Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 160 cm és 63 kg vagyok....

160 cm és 63 kg vagyok. Szeretnék fogyni, csak az a baj, hogy a suli miatt nincs időm konditermekbe járni. Mit tudtok ajánlani? 15/L

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz konditerem hogy lefogyj.

Egyszerüen csak változtass az életmódodon. Hanyagold a csokit, kólát, chipszet, nehéz kajákat, este pedig csak keveset egyél és lehetőleg 18 óra után már semmit! Tesóm is így dobott le pár kilót.

2010. jan. 19. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:

az első jókat írt. a konditermetz egyébként sem úgy kell elképzelni h oda lemész és hiphop lefogysz. h látványos változást érjél el, ahhoz igenis kell az életmódváltás.

úgyhogy kezdetben fogadd meg azt, amit az első írt.

2010. jan. 19. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Először rá kell jönnöd, hogy melyek azok az ételek, amiktől hízol. Én pl. az édességektől, péksütiktől egy dekát sem hízok, a húsoktól annál inkább. Nagyon hatásos tud lenni, hogy csak olyanokat iszol, amik null kalóriásak (pl. ásványvíz, light innivalók, tea édesítővel), mivel ha megiszod a napi 2 liter szükséges folyadékmennyiséget kalóriás változatban, akkor az elérheti a napi 1000 kalóriát is akrá, ami ugye elég sok, tekintve, hogy egy nő napi ajánlott kalóriabevitele 2000-2500. Este 6 után tényleg ne nagyon egyél. Reggelire viszont inkább laktatóbbakat fogyssz, ez jó, mert sok időre eltelít, így kitolhatod az ebédet délutánra és ezek után már nem is lesz olyan nehéz betartani, hogy este 6 után már nem ehetsz. Érdemes lenne letöltened egy kalóriatáblázatot is, van ez az 1200 kalóriás diéta, azzal jól le lehet fogyni éhezés nélkül.
2010. jan. 20. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
ne egyél annyit és a suliban biztos van valami sportolási lehetőség
2010. jan. 20. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Kell megfelelő edzés és diétás kaja:no csoki,no édesség,semmi cukros lötty,lisztet dobd ki.

Ezek,pedig kellene az edzőterem,mert nagyon szép alakot csinál.És hidd el,ha akarod van időd,gimi az limonádé.

Én testépítő-erőemelő sportot csinálok,pedig egyetemista vagyok,dolgozok,üzletelek.

Mindenre van idő amire akarja az ember

23F

2011. jan. 21. 10:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, számomra az egyetem mellett sokkal könnyebb volt bármit is csinálni mint gimi mellett... Az egyetemen megvan ugyebár, hogy mikor van a vizsgaidőszak, a zh-k pontos időpontjai, a házi dolgozatoknál is hasonló a helyzet, tehát simán lehet tervezni. Gimi egy agyrém volt, stresszes idiótát csinál az emberből. Nekünk pl. péntekenként rendszeresen 8 óránk volt, utolsó a nyelvtan, ami ugye érettségi tárgy, tehát nem valami kis tingli-tangli óra. Heti 40 órát voltunk suliban, pedig nem szakosodott osztály voltunk. Egy másik gimibe járó, biosz szakos barátnőmnek is csak heti 35 órája volt. Egy normál munkaidő is heti 40 óra. De ha a munkának vége, hazamész és azt csinálsz amit akarsz: gimi után hazamentünk és kezdhettünk újabb néhány órát tanulni, másnap ugyanis szóbeli felelések, dolgozatok tömkelege. A szóbeli felelések nagyrésze abból állt, hogy a tanárok nyilvánosan fitogtatták hatalmukat és alázták a diákot, emellett a tudás és a szorgalom nem számított, minden pofára ment. Ezek után nemhogy kedve, de ereje se volt senkinek se bármit is csinálni. Volt olyan lány, aki előtte évek óta úszni járt, szerette is, de abba kellett hagynia, mert idegileg úgy kikészült a suli miatt. Én is csak gimi uátn kezdtem rendszeresen edzeni, előtte csak "mindig sportoltam valamit", amit a hülye tanárok miatt időről időre fel kellett adni, pedig nem a meghátrálás embere vagyok.
2011. jan. 21. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!