160 cm és 63 kg vagyok. Szeretnék fogyni, csak az a baj, hogy a suli miatt nincs időm konditermekbe járni. Mit tudtok ajánlani? 15/L
Nem kell ahhoz konditerem hogy lefogyj.
Egyszerüen csak változtass az életmódodon. Hanyagold a csokit, kólát, chipszet, nehéz kajákat, este pedig csak keveset egyél és lehetőleg 18 óra után már semmit! Tesóm is így dobott le pár kilót.
az első jókat írt. a konditermetz egyébként sem úgy kell elképzelni h oda lemész és hiphop lefogysz. h látványos változást érjél el, ahhoz igenis kell az életmódváltás.
úgyhogy kezdetben fogadd meg azt, amit az első írt.
Kell megfelelő edzés és diétás kaja:no csoki,no édesség,semmi cukros lötty,lisztet dobd ki.
Ezek,pedig kellene az edzőterem,mert nagyon szép alakot csinál.És hidd el,ha akarod van időd,gimi az limonádé.
Én testépítő-erőemelő sportot csinálok,pedig egyetemista vagyok,dolgozok,üzletelek.
Mindenre van idő amire akarja az ember
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!