Tényleg ennyire különc vagyok már azzal, hogy szeretek ünneplőbe öltözni?
Most, hogy nyár van, szóba került a csajokkal, hogy milyen jó már, hogy nem kell most hónapokig ünneplőben lennünk.
Én meg ott ültem, hogy de hát, az tök jó. Egyedül vagyok már azzal, hogy én kifejezetten szeretem, mikor ünneplőben kell a suliban lenni?
17/L
#1: Sosem volt matrózblúzom.
#2: Nem, nem ilyenre gondoltam. Ez borzalmas.
Az én ünneplőm ilyesmi: [link]
Nincs ezzel semmi baj.
Amit más linkelt be az öreges.
Jómagam is az elegáns, letisztult darabokat is szeretem.
Vannak ingjeim, nyakkendőim, blézereimet minden nap hordom, most varrok egy nem megszokottat is.
A körszoknyákat imádom s vannak nagyon szép egyberuhák (felső, szoknya kombók) melyek gyönyörűek, télre készíteni akarok egyet, ami egy filmből tetszett meg.
A nő a filmben szintén combzoknival használta, imádom.
Van egy nagy doboznyi harisnyám.
Színátmenetes pl fekete, kék.
Van sima, olyan is ami combzokni hatású, de egybe harisnya.
Ha gondolod küldök pár ruhát, kelléket is priviben, melyeket imádok.
Az átlag embernek ünneplő/dresz kódhoz kötött az elegáns megjelenés, kevés az olyan, akinek ez ténylegesen a stílusa, tud vele azonosulni.
30N
Középiskolában tényleg nem szokványos, de ha jól áll rajtad, akkor mellélőni nem tudsz vele.
Esetleg próbálj úgy elegáns lenni, hogy közben nem úgy nézel ki, mint aki iskolai ünnepségről jött. Szóval ne csak fekete-fehérben gondolkozz. De ha pont ez tetszik, az se baj, csak egy ötlet volt. :D
Én pasi vagyok,de kifejezetten imádom mikor így ki öltözik a barátnőm.
Ő elötte egy pincér csajom volt ő munka után is szívesen hordott ilyen ingeket és néha a matrózost is csak úgy ...
Szóval van egy csomó csaj aki nem csak mackónadrág párti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!