Metálkedvelő lányként szerintetek így kép alapján nagyon különc a viseletem így utcára?
2020. nov. 7. 10:36
1/21 anonim válasza:
Nekem ez nagyon bejön, akár te vagy a képen, akár nem. F
2/21 anonim válasza:
Én is metált hallgatok, szóval a stílussal semmi bajom, szeretem... Viszont ehhez tök mindegy milyen zenét hallgatsz, egyáltalán nem praktikus... A szoknya tiszta kosz lesz és mindenhova beakad majd. Ha picit hosszabb, rá is lépnek.
3/21 anonim válasza:
A képen nem ő van, google szerint Katie Mcgrath. Amúgy szerintem sincs semmi gond egy ilyesmi outfittel, max a szoknya hossza. Bár ahogy nézem ez a kép valami forgatáson készült, nem utcára vette fel ő sem
4/21 anonim válasza:
Nem különc. Szerintem nagyon jó. :)
5/21 anonim válasza:
Csak a szoknyát ne húzd a földön.
6/21 anonim válasza:
Szerintem teljesen okés a ruha. A baj ott lesz, hogy az utcán bárkit megszólnak aki kicsit is másabb...
8/21 anonim válasza:
Én kb. 13-16 évvel ezelőtt öltöztem hasonlóan. Csak több csipke, kiegészítő.
Akkoriban senki sem szólt be... De jó világ volt...
9/21 anonim válasza:
Nem annyira különc, sok gót, rocker lány öltözködik hasonlóan. A szoknya nem valami praktikus.
10/21 anonim válasza:
Mondjuk a szoknya legyen térdig érő,vagy felette,amúgy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!